monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Geoană, Vanghelie şi Şova, excluşi din PSD

sursa foto: hotnews.ro
Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, conform unor surse social-democrate. Sursele citate au menţionat că au existat în CExN două propuneri, una de suspendare şi una de excludere, fiind votată cea de excludere.

A cincea şedinţă consecutivă de scădere a euro

Calmul de pieţele financiare internaţionale, datorat faptului că bursele americane erau închise, cu prilejul minivacanţei luate cu ocazia Zilei Recunoştinţei, a permis leului să se aprecieze faţă de euro şi dolar.

UDMR a decis, la Cluj, să iasă din coaliţia de guvernare

UDMR a decis să iasă de la guvernare, a anunţat, joi, liderul Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii, iar decizia urmează să fie validată în şedinţa CRU din 13 decembrie. Președintele Uniunii, Kelemen Hunor, afirmă că intenția nu a fost de a da „vot negativ Guvernului”.

Seplecan deplânge dispariţia unui brand clujean

Copreşedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, solicită din partea Ministerului Culturii şi a Corpului de Control al Primului Ministru pentru perioada 2012-2014 o anchetă privind scoaterea la vânzare a bunurilor şi spaţiilor Imprimeriei Ardealul din Cluj.
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu. Sursă foto: Wikipedia

DOSARUL MICROSOFT: Ecaterina Andronescu, audiată la DNA

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este audiată joi, la DNA, în dosarul licenţelor Microsoft, în care este suspectată de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani, faptele vizate fiind din perioada în care aceasta a fost ministru al Educaţiei.

Cod galben de ceață în Cluj

Meteorologii au emis în această dimineață o avertizare de un cod galben de ceaţă pentru zonele joase din judeţul Cluj, inclusiv în zona municipiilor Cluj-Napoca, Dej, Turda precum și pe drumurile naționale și europene din aceste zone, valabilă până la ora 11:00.