monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Lupul Salanță, paznic la stâna cu gunoaie

Arhitectul șef al județului Claudiu Salanță verifica și aviza proiectele responsabilului tehnic Claudiu Salanță. Se mai miră cineva că proiectul Centrului de Deșeuri este un dezastru?

Înfrângere la două goluri pentru Potaissa Turda

Echipa de handbal masculin, AHC Potaissa Turda revine acasă fără cele trei puncte, suferind o înfrângere la doar două goluri în fața echipei de pe locul doi, HC Odorhei.

Se pregăteşte un Euromaidan în Moldova?

Forţele speciale din Moldova au efectuat miercuri dimineaţă percheziţii la domiciliile lui Pavel Grigorciuk şi Mihail Amerberg, membri ai grupării „Antifa”, acuzată de autorităţi că intenţionau să organizeze, după alegerile parlamentare, un „Maidan sângeros” la Chişinău.

Euro a scăzut cu 1,4 bani

Moneda naţională s-a apreciat în faţa principalelor valute, într-o mişcare regională, cu excepţia forintului, care a beneficiat de interesul speculatorilor pentru plasamentele în active care generează randamente mai mari decât cele din zona euro.

România urcă în clasament în locul Canadei

Echipa de rugby a României a făcut rocadă pe locurile 17-18 cu Canada în clasamentul mondial ca urmare a victoriei de sâmbătă, 18-9, împotriva Arțarilor.

Traficant de droguri, arestat preventiv pentru 30 de zile. Au fost găsite 600 de pastile

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au efectuat marţi, 25 noiembrie, o percheziţie la domiciliul unui inculpat, în cadrul unei acţiuni vizând traficul de droguri de mare risc.

Miriuță: „La Gyor pot spune că sunt acasă”

Fostul antrenor al clubului CFR Cluj, Vasile Miriuţă a afirmat că la gruparea ungară se simte ca acasă, precizând că nu este Mesia ca să facă minuni, însă a promis că va munci mult.

Balul Bobocilor studenților de la Medicină Veterinară

Studenții și tinerii clujeni sunt invitați să participe la Balul Bobocilor Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc marți, 2 decembrie 2014, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților

Şofer de 46 de ani, rupt de beat la volan

Poliţiştii au depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un conducător auto cu o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Percheziții D.I.I.C.O.T în Cluj și Sălaj, la o grupare de traficanți droguri. 100 de persoane, duse la audieri

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Sălaj şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat marți, 25 noiembrie, 13 percheziţii în Zalău, Cluj-Napoca și Ploiești pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi trafic de substanţe cu efecte psihoactive. 100 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Sălaj pentru a fi audiate.

Percheziţii la persoane care au falsificat bancnote de 100 de lei

Procurorii DIICOT fac, miercuri, 28 de percheziţii în Bucureşti, Giurgiu şi Constanţa, la membrii unei grupări suspectate că a falsificat bancnote de 100 de lei, pe care le-ar fi plasat în pieţe, târguri şi magazine, unii bani falşi ajungând la persoane care vând ţigări în complexul Dragonul Roşu.

De ce continuă pădurile din județul Cluj să dispară?

Paduri defrișate
Pădurea dispare sub topoarele hoților, în timp ce autoritățile „execută activități” trecute pe hârtie. Există zone întregi din județul Cluj în care se poate constata fără niciun fel de greutate că „se fură ca în codru”.