monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Strategia lui Putin de a influenţa Europa

Un document de strategie de la Moscova, văzut de o publicaţie germană, dezvăluie cum a fost sfătuit Vladimir Putin să influenţeze Europa prin intermediul unor partide populiste şi de extremă dreapta, inclusiv formaţiunea antieuro Alternativa pentru Germania (AfD).

Proteste violente în America

Confruntări violente au izbucnit luni seara pe străzile orăşelului american Ferguson, după ce un juriu a decis să nu declanşeze urmăriri judiciare împotriva unui poliţist alb care a ucis în această vară un tânăr de culoare neînarmat.

Leul s-a apreciat în faţa principalelor valute

Calmul de pe pieţele financiare internaţionale, unde nu erau date economice importante de pe cele două maluri ale Atlanticului, s-a răsfrânt asupra celei locale, ceea ce a permis leului să se aprecieze în faţa principalelor valute.

Workshop dedicat nevăzătorilor, organizat de UBB Cluj

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități (BSD), din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, organizează miercuri, 26 noiembrie 2014, în intervalul orar 18.00–20.00, workshop-ul „Lumea obișnuită a persoanelor cu deficiențe de vedere”.

Două mașini s-au ciocnit pe Tăietura Turcului. Două persoane au fost rănite!

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc luni, 24 noiembrie, în jurul orei 17:37, la intersecţia străzilor Tăietura Turcului și Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca. Un șofer nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar.