monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Preşedintele ales Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis condoleanţe după accidentul din Sibiu

Preşedintele ales Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleanţe în urma accidentului din judeţul Sibiu, exprimând "întreaga compasiune şi solidaritate" faţă de familiile militarilor decedaţi şi asigurând familiile militarilor răniţi că aceştia vor primi cele mai bune îngrijiri medicale.

Un cioban, primul care a ajuns la locul accidentului aviatic

Un cioban din Stejăriş care a ajuns primul la locul accidentului aviatic povesteşte că a auzit elicopterul în zbor, fără a-l putea vedea din cauza ceţii, după care a auzit o explozie şi s-a îndreptat spre acea zonă, reuşind să vorbească cu unul dintre răniţi, care l-a întrebat unde se află.

Turdenii, așteptați să doneze alimente pentru familiile nevoiașe

Donații alimente. Sursă foto: Caritascatolica-oradea.ro
Persoanele care doresc să se alăture campaniei de strângere de alimente pot face donaţii în containerele "Băncii de Alimente", amplasate în hipermarket-uri, la sediul filialei Societății Naționale de Cruce Roșie Cluj şi în urnele organizaţiei.

Simona Halep este numărul 1 în sufletele fanilor

Sportiva americană Serena Williams, locul 1 WTA, a fost aleasă jucătoarea anului, în urma votului la care au participat reprezentanţii mass-media şi iubitorii tenisului.
Klaus Iohannis, validat de Curtea Constituţională în funcţia de preşedinte

Klaus Iohannis, validat de CC în funcţia de preşedinte al României

Curtea Constituţională a adoptat, vineri, hotărârile de validare a rezultatului alegerilor prezidenţiale şi a alegerii lui Klaus Iohannis funcţia de preşedinte al României, iar la ceremonia solemnă de validare au participat preşedintele ales şi preşedintele în funcţie, Traian Băsescu.
Alina Bica, șefa DIICOT. Sursă foto: monitorulab.ro

CSM a incuviintat arestarea preventivă a Alinei Bica, șefa DIICOT

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a încuviinţat, vineri, arestarea preventivă a Alinei Bica, după ce joi seară dăduse undă verde doar pentru reţinere şi arest la domiciliu în cazul şefei DIICOT.

Secretomanie la Consiliul Judeţean Cluj FOTO

www.transilvaniareporter.ro
De mai bine de două săptămâni, hotărârile Consiliului Judeţean Cluj nu pot fi accesate, cu excepţia proiectelor de hotârâre care au fost dezbătute în ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, din data de 31 octombrie. Cu toate că sunt informaţii de interes public, Consiliul Judeţean Cluj preferă să le ţină la secret.

Avertizare meteo de LAPOVIŢĂ ŞI NINSOARE în Transilvania

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de lapoviţă, ninsoare şi intensificări ale vântului, valabilă vineri, 21 noiembrie, între orele 10.00 şi 23.00, în Transilvania, Moldova și local, în sud.

Taximetriștii și firmele de închirieri auto, în vizorul polițiștilor clujeni. Au fost date 35 de amenzi în valoare de 8.500 lei

Peste 30 de amenzi contravenţionale, în valoare de circa 8.500 lei, au fost aplicate joi, 20 noiembrie, de poliţiştii clujeni în urma unor controale la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și în stațiile CFR din Cluj. Sancțiunile au fost aplicate pentru nereguli constatate în desfăşurarea serviciilor de taximetrie şi rent-a-car.