monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Monica Ungureanu aduce aurul la Cluj

Judoka legitimată la clubul CSM Cluj U Dinamo a câștigat medalia de aur în Grand Prix-ul de judo de la Qingdao (China), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 dolari.

Euro a revenit la 4,44 lei

Cursul mediu al euro a revenit, după circa două luni şi jumătate, peste pragul de 4,44 lei, el crescând de la 4,4353 la 4,4407 lei.

Încă 30 de zile de arest pentru Viorel Hrebenciuc și fiul său

sursa foto: nasul.tv
Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis miercuri propunerea DNA de prelungire a arestării preventive cu încă 30 de zile în cazul fostului deputat Viorel Hrebenciuc și a fiului acestuia, Andrei Hrebenciuc, puși sub acuzare în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Bătălia pe sponsorizare între ONG-uri și IMM-uri

Bătălia pe sponsorizare între ONG-uri și IMM-uri
O cercetare Ernst&Young (EY) arată că ONG-urile nu apelează frecvent la facilitatea 20% a legii sponsorizării, deși companiile știu de actul normativ în proporție de 93%.

Procurorul care i-a băgat la închisoare pe Apostu şi Uioreanu se retrage de la șefia DNA Cluj. Elena Botezan vrea să ajungă judecător

Elena Botezan și-a cerut transferul de la DNA Cluj, unde este procuror șef, la Curtea de Apel Cluj, în funcția de judecător. Deși mai avea aproape doi ani din mandatul de procuror șef, Elena Botezan, a decis zilele trecute să părăsească DNA Cluj, instituție pe care a condus-o cu mână de fier, în ultimii patru ani și să ceară transferul pe funcția de judecător.

Olimpia UT și-a găsit „nașul”

Echipa de fotbal feminin, Olimpia Universitatea Tehnică Cluj, a înregistrat primul meci terminat cu scor egal, în fața echipei AS FC ASA 2013 Târgu Mureș, scor final 1-1.