monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

5.000 de clujeni au cerut, în stradă, demisia Guvernului - GALERIE FOTO

Duminică seara, în jurul orei 18.00 a început un protest spontan în Piaţa Unirii. Iniţial, nu au fost mai mult de 200 de persoane, dar pe parcurs, după terminarea votului, la ora 21.00, deja se adunaseră aproximativ 2.000 de persoane, ca punctul culminant să fie în jurul orei 22.30 când numărul participanţilor a ajuns la aproximativ 5.000.

Reacţii moderate la ACL Cluj

Reacţii moderate la ACL Cluj
Liderii ACL Cluj au subliniat după aflarea rezultatelor exit poll-urilor că votul de astăzi al românilor a reprezentat un exemplu de civism pe care l-a primit clasa politică. Până când nu vom avea decizia CCR trebuie să fim optimişti, bucuroşi şi moderaţi, a spus co-preşedintele ACL Cluj, Daniel Buda.

Simone Tempestini a abandonat Raliul Marii Britanii

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au ratat șansa de a termina pe podium în Raliul Marii Britanii, ultima etapă din Campionatul Mondial de Raliuri, după ce au abandonat cu o problemă tehnică pe prima specială.

Studenţii au preferat să voteze în Cluj

Studenţii din Cluj nu s-au înghesuit să voteze acasă, deşi au avut câteva zile libere la dispoziţie pentru a se deplasa şi a-şi exercita dreptul de vot unde au domiciliul stabil .

Băsescu cere Guvernului prelungirea votării

Preşedintele solicită Guvernului o întrunire de îndată în care să emită o ordonanţă de urgenţă care să prelungească programul de votare până la ora 24.00.

Clujenii au ieşit din nou în stradă FOTO

Aproximativ 80 de tineri s-au strâns, din nou, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a protesta faţă de felul în care sunt organizate alegerile în diaspora şi faţă de măsurile luate de actuala putere.

Clujul este pe locul trei în topul judeţelor cu cea mai mare prezenţă la vot

Peste opt milioane de alegători, reprezentând 44.5% din totalul celor înscrişi în listele electorale, s-au prezentat la urne, la nivel naţional, până la ora 16.00, potrivit datelor preliminare actualizate privind prezenţa la vot centralizate la BEC, în primul tur prezenţa fiind de 35,10%.

Săptămână calmă pentru leu

În perioada analizată, raportul euro/leu a avut o evoluţie calmă, acesta fluctuând uşor în jurul lui 4,43 lei, care a devenit noul prag suport, după circa o lună în care acesta s-a plasat la 4,42 lei.

Incidente în Bistriţa. Pungi cu alimente atârnate de porţile unor localnici

Mai mulţi cetăţeni din satul bistriţean Rusu Bârgăului au găsit, duminică dimineaţă, pungi cu ulei, zahăr şi făină, care erau atârnate de porţile caselor şi care nu erau inscripţionate, dar pe care reprezentanţii ACL Bistriţa-Năsăud le atribuie adversarilor politici de la PSD.