monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

CFR este la un pas de a dispărea

Nici o șansă nu mai există ca cel mai de succes club de fotbal din Cluj să își revină și să plătească toate datoriile către jucători.

Apreciere minimă a leului faţă de euro

Scăderea aversiunii faţă de risc, apărută pe fondul îmbunătăţirii performanţelor marilor burse europene, a permis leului să se aprecieze uşor în faţa principalelor valute.

Mizerii la final de campanie electorală

Ultima săptămână de campanie electorală înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale a fost presărată cu plângeri penale, atacuri josnice şi acuzaţii dintre cele mai variate. PSD Cluj a fost campion absolut la atacuri pe toate fronturile în disperarea de a culege voturile clujenilor, după scorul foarte slab obţinut atât la nivelul municipiului Cluj-Napoca, cât şi în judeţul Cluj la primul tur de scrutin din 2 noiembrie.

Un nou protest anti-Ponta la Cluj

Un nou protest împotriva premierului Victor Ponta are loc vineri în Cluj-Napoca în Piaţa Unirii de la ora 18:00.

Ce măsuri iau autorităţile pentru alegerile de duminică

La nivelul judeţului Cluj, la scutinul din data de 16 noiembrie vor funcţiona acelaşi număr de secţii de votare ca şi în turul I al alegerilor, respectiv 654, au anunţat reprezentanţii autorităţilor locale.

Mitropolia Clujului: Ora de religie trebuie să fie disciplină obligatorie de studiu în şcoli

Sinodul Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului şi-a exprimat îngrijorarea faţă de campaniile la care sunt supuşi copii şi tinerii care învaţă în şcolile din România, prin faptul că în numele “unei aşa zise libertăţi de gândire şi de conştiinţă şi a unei promovări a toleranţei şi a drepturilor fiinţei umane”, reprezentanţi ai societăţii civile cer tot mai insistent eliminarea obligativităţii predării religiei în şcolile publice.

(P) Vizită la nivel înalt în Căpușu Mare, județul Cluj

Cu ocazia inaugurării noului sediul al companiei RRS Transilvania SRL, producător și distribuitor la nivel național de sistem de scurgere metalic (jgheaburi și burlane) sub brandul Premium RAIKO, EcoRainline, Platinum RAIKO, Excelenta Sa, Domnul Marek Szczygiel, Ambasadorul Republicii Polone în România a făcut o vizită la sediul acesteia din localitatea Căpușu Mare nr. 310 jud. Cluj.

Peste jumătate dintre angajatorii români vor să crească salariile anul viitor

Peste jumătate dintre angajatorii români intenţionează să crească salariile în 2015, în timp ce 43% nu au în plan să acorde stimulente financiare suplimentare pentru a-şi păstra salariaţii, potrivit unui studiu KPMG în rândul a 456 de manageri de companii din 8 state din Europa Centrală şi de Est.

Şicane de campanie electorală: Mihai Seplecan RECLAMAT la ANI de PSD Cluj. Ce răspunde Seplecan

Preşedintele TSD Cluj şi purtătorul de cuvânt al PSD Cluj Horia Nasra l-a reclamat pe Mihai Seplecan la Agenţia Naţională de Integritate prin care sesizează “o potenţială nerespectare de către Seplecan a regimului juridic al conflictului de interese”, cerând totodată ANI să declanşeze activitatea de evaluare în ceea ce-l priveşte pe consilierul judeţean.

VIDEO - 4 hoți din locuințe, arestați în urma unor percheziții în Cluj

Poliţiştii din Cluj au efectuat miercuri, 12 noiembrie, mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că au jefuit mai multe locuinţe, cauzând un prejudiciu de peste 150.000 de lei. În urma descinderii 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

„U” Cluj a oferit distracție maximă suporterilor

Echipele de baschet masculin, U-Banca Transilvania și de fotbal, FC Universitatea Cluj au jucat un meci demonstrativ de baschet-fotbal, în Sala Polivalentă, în fața a peste o mie de spectatori.