monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro scade, dolarul crește

După atingerea, vinerea trecută, a maximului ultimelor aproape trei luni, de 4,4360 lei, raportul euro/leu a cunoscut două şedinţe consecutive de scădere, ieri media coborând la 4,4269 lei.

Se redeschide Fabrica de brânzeturi de la Țaga

AgroTransilvania Cluster și FrieslandCampina România anunță încheierea procedurilor de reautorizare și reabilitare a fabricii de brânzeturi de la Țaga (județul Cluj), în vederea reluării producției.

Se închide circulaţia pe DN1C Cluj-Dej

Circulaţia se va închide începând de miercuri, 12 noiembrie, de la ora 08:00, pe DN1C Cluj – Dej, la km 49, în vederea executării unor lucrări la podul care asigură trecerea peste râul Someşul Mic.

„Oracolul de la Bălcești” a fost trimis în judecată pentru un prejudiciu de 2,8 milioane de euro

Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost trimis în judecată de procurori, alături de alți inculpați, pentru evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală, la delapidare și spălare a banilor, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului Ligii cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro.

Iţele încurcate ale unui proces controversat. Marius Budoiu pierde şefia Operei. “A fost un concurs trucat în care s-au implicat politicieni”

Concursul pentru postul de director al Operei din Cluj-Napoca, organizat de Ministerul Culturii în 2012, a fost anulat prin decizia instanţei supreme, în urma unui proces care a durat doi ani şi care a fost iniţiat de un candidat ce a reclamat trucarea examenului pentru funcţie. În urma deciziei ÎCCJ, Ministerul Culturii ar trebui să îl demită pe actualul manager al Operei Române din Cluj Marius Budoiu.

PSD face din preoţi agenţi electorali pentru Ponta. Cum comentează social demoocraţii clujeni

Sursa foto gandul.info
Într-o şedinţă de partid, un baron PSD din Ardeal spune explicit că a intervenit pe lângă „Preasfinţitul” pentru a-i pune pe preoţi în dispozitiv. „Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Să meargă la mama dracului”, spune Mircea Govor, lider PSD de Satu Mare, potrivit unei înregistrări intrată în posesia Gândul. Social democraţii clujeni nu sunt însă surprinşi de practicile colegului lor de la Satu Mare.

I-a dat un pumn în față și i-a furat geanta ziua în amiaza mare

Poză ilustrativă. Sursă foto: fun.bzi.ro
Un clujean în vârstă de 60 de ani din Cluj-Napoca, a fost fost lovit de un hoț în timp ce încerca să își pună bagajul în porbagajul mașinii. Individul necunoscut i-a furat geanta cu obiecte personale în valoare de aproximativ 1.500 lei.
Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu. Sursă foto: EVZ.ro

Teodor Meleşcanu: Pe legislaţia actuală nu e posibilă înfiinţarea de noi secţii de votare în străinătate

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, că a venit la BEC cu "toate proiectele posibile", inclusiv cu unul privind alocarea de bani, precizând, totodată, că teoretic se pot înfiinţa noi secţii de vot, dacă permite legea.Meleşcanu, a declarat, la ieşirea de la Biroul Electoral Central, că pe legislaţia actuală nu este posibilă înfiinţarea de noi secţii de votare în străinătate, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Incendiu în Gheorgheni: Un apartament a luat foc

Un incendiu s-a produs luni noaptea, în jurul orei 00:20 pe strada Băișoara din cartierul Gheorgheni. Potrivit pompierilor clujeni, o persoană, care se afla în apartament, a fost intoxicată cu fum și a suferit arsuri pe mâini.