monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Românii sunt prea săraci să mai meargă în extrasezon în vacanțe

Programele speciale de tipul ”O săptămână la munte” au început să nu mai prezinte interes deoarece românii sunt prea săraci pentru a mai merge în extrasezon în vacanțe, a declarat Dragoș Răducan, vicepreședinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Şase Dacia Duster, donate pentru ţările afectate de Ebola

Şase autovehicule Dacia Duster donate de Dacia Renault, dar şi de alte companii mari din România au plecat, sâmbătă, de la uzina din Mioveni spre Olanda, de unde vor fi trimise către ţările africane afectate de virusul Ebola.

Cum a fost sărbătorit halloween-ul în Castelul Contelui Dracula

Peste 60 de draculiști din toată lumea și-au dat aseară întâlnire în cea mai de temută locație pentru a petrece noaptea de Halloween – în castelul contelui Dracula, ascuns în Borgo Pas (pasul Tihuța). An de an, iubitorii legendelor cu vampiri refac traseul avocatului din romanul Dracula și ajung în noaptea de 31 octombrie în castelul contelui.

Rusia anunţă că a testat o RACHETĂ balistică intercontinentală

Forţele de rachete strategice ruse au testat sâmbătă dimineaţă o rachetă balistică intercontinentală de tip Topol-M, la o bază de lansare situată în nord-vestul Rusiei, a anunţat Ministerul rus al Apărării, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

FRF amendată de UEFA după incidentele de la meciul cu Ungaria

Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a amendat cu suma de 32.000 de euro Federaţia Română de Fotbal şi a decis ca următorul meci al tricolorilor să se dispute fără spectatori în urma incidentelor de la partida România - Ungaria.

Biciclist lovit de un șofer beat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 1 noiembrie, pe DN 17C, în localitatea Salva, în urma căruia un biciclist a fost rănit.

Concertul anului la Cluj-Napoca. James Blunt, show total la Sala Polivalentă FOTO-VIDEO

Peste 6000 de persoane au asistat vineri seara la concertul artistului britanic James Blunt de la Sala Polivalentă. Concertul a început puţin după ora 21.00 şi a durat aproape două ore, timp în care publicul a cântat şi dansat pe cele mai cunoscute piese ale artistului. În deschiderea concertului James Blunt a cântat trupa de indie-pop-rock din România, Les Elephants Bizarres.