monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Boc şi Udrea în autocar, în campanie

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc o însoţeşte pe Elena Udrea, candidatul PMP la preşedinţia României, în campania electorală.

Incompetenţă sau rea credinţă? Drumul turistic Răchiţele-Ic Ponor ar putea fi gata în 4 luni. De şase ani, se bate pasul pe loc

Expertiza comandată de Consiliul Judeţean Cluj la drumul turistic Răchiţele-Ic Ponor a scos la iveală nenumărate nereguli ce pun în pericol siguranţă rutieră şi pietonală. De la betoane care nu se încadrează în clasa minimă de rezistenţă până la fisuri, experţii propun inclusiv demolarea a ceea ce s-a construit. Monitorul de Cluj publică INTEGRAL expertiza realizată la drumul turistic Răchiţele-Ic Ponor.

Serena Williams s-a revanșat în finală în fața Simonei Halep

Simona Halep a fost învinsă de numărul 1 mondial, Serena Williams, cu scorul de 2-0 (6-3, 6-0), în o oră și 11 minute, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, asta după ce românca a calificat-o zilele trecute în semifinale pe americancă.

Evoluţie stabilă a leului faţă de euro

Piaţa valutară locală rămâne foarte sensibilă la factorii externi iar raportul euro/leu a fluctuat într-un culoar mai mic de un ban, tendinţa fiind una de uşoara depreciere.

Peste 17.000 de pachete de ţigări confiscate în ultimele ore în Maramureş

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au desfășurat mai multe acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate în urma cărora au descoperit şi confiscat peste 17.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 157.700 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere.

Dezastru în București, în urma fenomenelor meteo extreme

Foto arhiva
Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București a anunțat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma fenomenelor meteorologice specifice Codului galben, un număr de 133 de copaci au fost doborâți, iar 65 de mașini au fost avariate.

PSD, acuzat de campanie murdară!

Cu o săptămână înainte de primul tur de scrutin, mașina de partid a PSD e turată la capacitate maximă. În același timp însă, numeroase sesizări curg către Birolul Electoral Județean.

“Radarul pădurii” s-ar putea extinde

“Radarul pădurii” s-ar putea extinde
Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, a declarat sâmbătă, la Bistrița, că va propune extinderea sistemului "Radarul pădurii" și în alte domenii, principalul vizat fiind cel al balastierelor.

U-BT la un pas de egalare pe terenul Craiovei

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a pierdut, în deplasare, meciul jucat în fața echipei SCM U Craiova, scor final 86-90 (28-26, 28-21, 18-17, 22-26).