monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Furnizorul de energie poate fi schimbat în orice zi

sursa foto: b365.ro
Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat miercuri un ordin legat de procedura de schimbare a furnizorului de electricitate, care prevede, printre altele, posibilitatea înlocuirii firmei de furnizare în orice zi calendaristică, scurtarea procedurii şi eliminarea condiţiei privind plata facturii.

Tetarom la Exporeal Munchen, 6-8 octombrie 2014

Munchen-ul nu este cunoscut doar pentru al său Oktoberfest ci și pentru celebrul Târg Exporeal. Pentru cine nu știe, Exporeal Munchen este cel mai mare târg internațional de Real Estate și Investiții.

Un procuror a fost REŢINUT pentru că a luat mită O OAIE

sursa foto: stanaturistica.ro
Un procuror de la DIICOT Tulcea a fost reţinut, miercuri, de DNA, care îl acuză că nu a pus sechestru pe mai multe animale, într-un dosar pe care îl avea în lucru, iar în schimb a primit mită o oaie.

Ziua Armatei, sărbătorită la școală. „Arăt ca Rambo?"

Cu ocazia zilei armatei, elevii de la Liceul Tehnologic Alexandru Borza din Cluj s-au întâlnit cu o parte a batalionului de cercetare 317 Vlădeasa. Membrii armatei au prezentat copiilor anumite echipamente și armament militar, iar elevii i-au provocat la întreceri sportive.

Serena Williams: „Dumnezeu știe unde mi-o fi serviciul”

Meciul de astăzi în fața jucătoarei românce, pierdut cu scorul de 0-2 (0-6, 2-6) a lăsat-o fără cuvinte pe cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Serena Williams. Aceasta a recunoscut că nu a mai văzut un așa meci bine făcut de Halep și a promis că se va antrena serios pentru următorul meci împotriva româncei.

Clujul devine pentru trei zile capitala jazz-ului

Eli Degibri va susține un concert în cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Cluj
Trei seri de jazz, trei artiști de renume cu stiluri de interpretare diferite, voci unice şi multe demonstrații excentrice de improvizație, toate vor transforma Clujul în capitala jazz-ului între 23-25 octombrie. Eli Degibri, Chico Freeman şi James Blood Ulmer sunt pregătiţi să facă publicul Cluj International Jazz Festival să vibreze, într-un demers menit să întărească pasiunea pentru acest gen muzical. Festivalul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, iar fiecare concert va începe de la ora 19:00.

Halep a învins-o categoric pe cea mai bună jucătoare din lume

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Seară de Dans și Artă Dramatică la Turnul Croitorilor

 Seară de Dans și Artă Dramatică la Turnul Croitorilor
Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean luni, pe 27 octombrie 2014, începând cu ora 18.00 la ediția din Brumărel a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Seplecan acuză Consiliul Judeţean Cluj că dă bani unor firme aflate în insolvenţă

Consilierul judeţean Mihai Seplecan îl acuză pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Ioan Oleleu că a semnat un CEC în valoare de 309.048,72 lei, necesar unor plăți la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor, “adică la celebra groapă de gunoi veșnic nefinalizată” către SC Confort SA, „firmă aflată în insolvență și cu o datorie substanțială față de CJ Cluj”.

Google vrea să treacă la securitatea fără parolă

Google vrea revoluțineze din nou lumea tehnoogiei cu o metodă ingenioasă de securitate a datelor, fără parole. Gigantul informatic vrea să introducă utilizarea unui stick USB cu o cheie unică de securitate care va trebuie să fie introdus în computer pentru a avea acces la serviciile sale.

Clujenii au „recucerit” Depozitul de Filme - FOTO și VIDEO

După ani de ruină și neglijare, Depozitul de Filme a devenit un spațiu al culturii, deschis publicului care a contribuit la salvarea și punerea sa în valoare. Duminică, într-o zi plină de soare și bună dispoziție, Depozitul și-a deschis porțile pentru opt ore de animație susținută de artiști locali.