monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Daniel Buda îi cere explicaţii viitorului comisar european pentru Agricultură

Preşedintele PDL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, membru al Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, a participat joi la Bruxelles la audierea viitorului comisar european pentru Agricultură, Phil Hogan, fost ministru al Mediului din Irlanda. Daniel Buda i-a cerut acestuia să spună care vor fi măsurile pe care le va lua pentru sprijinirea agricultorilor din noile state membre.

PSD a furat startul campaniei electorale - GALERIE FOTO

Alianţa Creştin-Liberală (ACL) Sibiu îi acuză pe cei din Partidul Social Democrat (PSD) că au furat startul campaniei electorale în Ocna Sibiului şi Copşa, unde au fost montate panouri electorale.

Din nou la vot pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj

Horea Uioreanu ar urma să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Astfel, clujenii vor trebui să aleagă din nou un preşedinte pentru CJ. Potrivit legii, în termen de 45 de zile de la demisie, trebuie să se organizeze alegeri. Cine ar putea însă candida pentru conducerea forului judeţean?

Udrea şi-a prezentat programul pentru preşedinţie

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, şi-a lansat, joi programul politic „România frumoasă“ într-o hală părăginită din fosta uzină Republica, Udrea fiind îmbrăcată într-o salopetă albastră şi având pe cap o cască de protecţie de culoare galbenă.

Laborator unic în Transilvania, deschis la Universitatea Tehnică Cluj - GALERIE FOTO

Studenţii de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca şi absolvenţii au posibilitatea începând de joi, 2 octombrie, să dezvolte aplicaţii mobile în cel mai performant laborator din Transilvania. Laboratorul a fost dezvoltat de o companie gigant din domeniul IT. La eveniment a participat şi ministrul delegat pentru Învățământul Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu.

Volkswagen XL Sport GALERIE FOTO

Volkswagen este una dintre cele mai renumite mărci de maşini din lume. Cei de la Volkswagen au ajuns la o cifră de producţie absolut impresionantă, mai exact 200 milioane de autoturisme. Această cifră este una magică, de aceea trebuie sărbătorită aşa cum se cuvine şi cum numai cei de la Volkswagen ştiu.

Rus: Cum prind autostradă, cum mă prinde Poliţia

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus a declarat, joi, că este adept "în totalitate" al autostrăzilor, afirmând că îi place să şofeze cu viteză, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul, el menţionând însă că "raţional vorbind, trebuie să ne corelăm dorinţele şi visele cu posibilităţile".

PPMT vrea federalizarea şi „transilvanizarea României“

Candidatul PPMT la preşedinţie, Szilagyi Zsolt
Candidatul PPMT la președinție Szilagyi Zsolt propune ca România să devină o „Transilvanie mai extinsă“. De altfel, programul cu care s-a înscris în cursa pentru Cotroceni este intitulat chiar „Transilvanizarea României“.

Parlamentar german: Ungaria, România şi Bulgaria nu riscă o "putinizare"

sursa foto: theguardian.com
Parlamentarul creştin-democrat Günter Krichbaum, şeful Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german, consideră că Ungaria, România şi Bulgaria nu riscă o "putinizare", dar vede unele motive de îngrijorare în ceea ce priveşte evoluţia situaţiei politice interne din aceste ţări.

Incendiu în parcul industrial Tetarom, într-un exercițiu realizat de autorități - GALERIE FOTO

Pompierii clujeni au intervenit joi dimineaţa într-o hală de producţie din parcul industrial Tetarom de pe strada Tăietura Turcului pentru a stinge un incendiu. Nu mai puţin de şapte autospeciale de stingere a incendiilor şi mai multe ambulanţe SMURD au intervenit la faţa locului. Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, există şi mai multe victime. Din fericire, acesta a fost doar un exerciţiu "pus în scenă" de autorităţi.

(P) Studium Green finalizează cel de al doilea complex rezidenţial BREEAM din România

Studium Green are plăcerea de a anunţa finalizarea proiectului rezidenţial VISION, o investiţie de 3,5 milioane de euro demarată în luna octombrie 2013. Proiectul constă în 177 de apartamente cu 1,2 şi 3 camere, cu suprafeţe utile între 38 mp şi 74 mp, şi este vândut în proporţie de 98%. Peste 90% dintre apartamente au fost predate către beneficiari.

Udrea, după audierea la DNA: Nu cred în coincidenţe

Elena Udrea. Sursă foto: epochtimes-romania.com
Preşedintele PMP, Elena Udrea, candidată la alegerile prezidenţiale, a declarat, miercuri seară, la ieşirea de la DNA, fiind întrebată dacă crede că audierea ei cu două zile înainte de începerea campaniei este o coincidenţă, că ea nu crede în coincidenţe.