monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Doamna „președinte!” Folosește Mariana Rațiu în interes personal mașinile Consiliului Județean? Cu ce drept? GALERIE FOTO

Zilnic, în fața locuinței directorului Consiliului Județean Cluj Mariana Rațiu poate fi văzută o mașină a instituției, care o preia din căldura patului pentru a o duce să-și bea cafeaua de dimineață la birou, fără să dea cu nasul de aerul „stricat” de pe străzile Clujului. După masă, tot cu mașina, Mariana Rațiu ajunge acasă. Sau oriunde are ea de mers.

Fotbaliști celebri și copiii din comunitățile sărace joacă fotbal împreună într-un eveniment împotriva discriminării și a rasismului

Fundația Policy Center for Roma and Minorities, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și cu susținerea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, se alătură luna aceasta miilor de grupuri europene și folosesc puterea fotbalului pentru a crea un front comun împotriva discriminării, declarându-se Oameni ai Fotbalului.

Simona Tatomir şi-a dat demisia de la Consiliul Judeţean Cluj

Simona Tatomir, director general al Consiliului Judeţean Cluj, şi-a dat demisia din funcţie. Potrivit unor surse, ea va părăsi instituţia la sfârşitul lunii octombrie. Oficial, Tatomir şi-a dat demisia invocând motive personale. Alături de Mariana Raţiu şi Simona Gaci, Tatomir a semnat multe documente cel puţin suspecte care au adus grave prejudicii Consiliului Judeţean Cluj.

Continuă deprecierea leului

Leul s-a depreciat ieri în faţa principalelor valute, pe fondul unei creşteri a aversiunii faţă de risc, provocată, în special, de prăbuşirea rublei ruse, ceea ce a creat presiune asupra monedelor emergente.

Millidge şi Doig în politică!

Mai mulţi internauţi au distribuit o fotografie în care Klaus Iohannis şi Vasile Blaga sunt comparaţi cu mascotele Millidge şi Doig!
Mircea Popa

Rușinea presei clujene, „istoricul” Mircea Popa

Știu că CV-ul meu nu va fi niciodată la fel de impozant precum al profesorului Mircea Popa. Dar știu că la caracter stau mult mai vertical decât el. Și mi-e rușine de rușinea lui, la fel cum mi-e jenă că, la un moment dat, mi-a fost dascăl.

MM: Cinci tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri

Poza ilustrativă
Cinci persoane au fost reţinute marți, 14 octombrie, de procurorii D.I.I.C.O.T., iar faţă de trei dintre acestea a fost luată măsura arestului la domiciliu după ce poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş au găsit aspura lor peste 250 de grame de cannabis.