monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Macovei şi-a lansat viziunea ca preşedinte, cu 10 porunci

Candidatul independent pentru Preşedinţie Monica Macovei şi-a lansat, miercuri, la o conferinţă de presă, viziunea sa ca preşedinte, în prezenţa mamei sale, a lui Gabriel Liiceanu şi a Mihaelei Mihai, anunţând zece „porunci” pentru clasa politică şi o sută de măsuri pentru cetăţeni.

Elena Udrea, audiată ca martor la DNA

Preşedintele PMP, Elena Udrea, este audiată, miercuri seară, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ea precizând că a fost chemată să dea declaraţii în legătură cu un dosar al lui Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ.

Euro testează pragul de 4,42 lei

Media euro a crescut ieri de la 4,4114 la 4,4127 lei, într-o şedinţă care s-a deschis la 4,4120 lei, nivel apropiat de cel de la închiderea de marţi.

Uioreanu şi-a scris demisia. El va transmite vineri un mesaj pentru clujeni

sursa foto: mediafax.ro
Horea Uioreanu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Cluj, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, şi-a scris demisia şi vineri va transmite şi un mesaj clujenilor prin intermediul avocatului Tiberiu Ban. Cu toate că a scris-o, Uioreanu nu şi-a semnat încă demisia.

Maşini vândute la fier vechi, fără acordul proprietarilor

sursa foto: epochtimes-romania.com
Un bărbat de 55 de ani din Cluj-Napoca este cercetat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Acesta a colectat două autoturisme ca deşeuri feroase, fără să verifice calitatea de proprietari a celor care le-au predat.

Accident de circulaţie MORTAL în Mănăstireni

sursa foto: peteava.ro
Un accident mortal a avut loc în comuna Mănăstireni, marţi, 30 septembrie, în jurul orei 17:00. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara drumului.

Viitorii poliţişti au început şcoala - FOTO

La sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a avut loc miercuri festivitatea de deschidere a anului şcolar 2014-2015. La festivitate a fost prezent prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Tudor Grindean.

O nouă destinaţie de pe aeroportul din Cluj

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“ Cluj a inaugurat noua legătură aeriană oferită de către compania aeriană Wizz Air, spre Nuremberg - Germania.

A început asfaltarea “drumului groazei” FOTO

Lucrările de asfaltare a drumului judeţean Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga au început de trei zile. Consilierul judeţean Mihai Seplecan spune că termenul de finalizare a lucrărilor este de 15 zile.

Dosarul Microsoft: La ce presiuni a fost supus fostul premier Emil Boc

Un martor din dosarul licenţelor Microsoft susţine că fostul şef al Fujistsu România ar fi demarat un lobby intens la foşti demnitari, pentru ca firma controlată de el să câştige noile contracte, lobby-ul fiind făcut de Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan la Emil Boc, Daniel Funeriu şi Valerian Vreme.

UBB Cluj susține Spherik Accelerator, un program de accelerare pentru startup-uri

Universitatea Babes-Bolyai și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, alături de Banca Transilvania și Liberty Technology Park, participă la proiectul inițiat de Asociația Spherik, Spherik Accelerator - program de accelerare pentru startup-uri adresat echipelor de antreprenori aflate în etapa de concepere a unei idei de business.