monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Accident rutier pe strada Frunzişului

Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe strada pe strada Frunzişului din Cluj-Napoca, direcţia Mănăştur – Zorilor. Din caiza carosabilului alunecos, o femeie a prierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet care a proiectat-o într-un alt autoturism.

Când se pot face transferuri în Liga I

Perioada de transferuri din Liga I în pauza competiţională din iarnă a fost programată pentru 27 ianuarie - 24 februarie 2014, conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.
Procurorul Gheorghe Muscalu, ales vicepreședinte al CSM

Procurorul Gheorghe Muscalu, ales vicepreședinte al CSM

Procurorul Gheorghe Muscalu a fost ales, luni, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după ce a obţinut voturi zece "pentru", în defavoarea contracandidatului Bogdan Gabor.

Hănescu, locul 76 ATP

Victor Hănescu este cel mai bine clasat tenisman român la simplu în clasamentul ATP, după ce a urcat patru poziții și se află pe locul 76. Clujeanul Patrick Ciorcilă ocupă poziția a 568-a.

Peste 700 de amenzi date de polițiștii clujeni în primele zile din 2014

Polițiștii din cadrul IPJ Cluj s-au aflat la datorie și în perioada minivacanței de Anul Nou. Doar în primele zile din noul an, 2014, ei au aplicat, în total, 744 de scancțiuni contravenționale pentru deranjarea liniștii publice, circulația rutieră sau diverse incidente.
Deputatul clujean Steluța Cătăniciu

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu A PIERDUT PROCESUL DE INTEGRITATE

Deputatul clujean PNL Steluța Cătăniciu a pierdut procesul de integritate în care inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI) au găsit-o incompatibilă pe vremea când ocupa funcția de consilier local și, în același timp, a reprezentat în instanță o societate comercială. Contestația deputatului clujean a fost respinsă pe data de 29 decembrie de Curtea de Apel Cluj.

România a ratat calificarea la CM din 2014

Naționala de volei feminin a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial 2014, din Italia, după ce a fost învinsă duminică de Turcia cu scorul de 3-0 (25-15, 25-23, 25-18), la Ankara, în ultimul său meci din Grupa I, în turul al treilea al preliminariilor.

Steaua nu-i sperie pe „studenți": „Mergem la victorie"

„Studenții” sunt puși pe cai mari în 2014. Universitarii i-au pus gând rău campioanei României. Clujenii anunță în cor că vor cele trei puncte în fața Stelei, partidă programată în 18 ianuarie.

Serviciul de Asistență Socială Turda în alertă în perioada iernii!

Serviciul Public de Asistență Socială Turda
La sfârșitul lunii noiembrie a avut loc la primăria Turda întâlnirea factorilor de decizie cu reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Cu această ocazie s-a luat în discuție și problema spațiilor de cazare și a hranei destinate persoanelor fără adăpost sau suprinse în trafic, afectate de fenomene meteorologice desosebite.

Își va afla Adrian Năstase azi SENTINȚA DEFINITIVĂ în dosarul Zambaccian?

 Adrian Năstase
Sentinţa definitivă în dosarul Zambaccian, în care Adrian Năstase este acuzat de fapte de corupţie, ar putea fi dată luni de judecătorii ICCJ, după ce, în primă instanţă, fostul premier a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, fiind achitat pentru luare de mită.