monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

STUDIU: Masa Pământului, mai mare decât se credea

Masa Pământului este mai mare cu 0,005 - 0,008% decât se credea, potrivit noilor date oferite de sateliţii GPS, care sugerează în acest sens o influenţă a unui disc de materie neagră care înconjoară Terra, informează dailymail.co.uk, citând un studiu realizat de un cercetător american.

Starea lui Michael Schumacher rămâne critică, dar stabilă

Starea fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este în continuare critică, dar stabilă, a declarat, sâmbătă, ataşatul de presă al germanului, Sabine Kehm, care a precizat că până luni nu este prevăzută nicio conferinţă de presă la spitalul din Grenoble, informează presa franceză.

Elevii reîncep luni cursurile

Elevii se întorc luni la şcoală
Peste trei milioane de elevi vor reveni , luni, la şcoală după vacanţa de iarnă, dar semestrul întâi va mai continua până în 31 ianuarie.
Radu Zlati

Deputatul „Fantomas” de Gherla șantajează PSD. În numele lui Antonescu sau doar în beneficiul lui?

Şantaj PNL la adresa PSD? Într-o postare pe blogul său, deputatul liberal de Gherla, Radu Zlati, punctează proiectele importante ale USL, pentru 2014 şi totodată, necesitatea colaborării PSD cu PNL pentru realizarea acestora. Zlati subliniază subtil că dacă social democraţii nu îşi vor vedea de treabă, cum au făcut în 2013, PNL ar putea să nu mai susţină proiectele Uniunii.