monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

14 familii din Turda, prinse că erau conectate ilegal la rețeaua gaz

Jandarmii clujeni împreună cu lucrătorii E.on Gaz Distribuţie S.A. au constatat la 14 adrese din cartierul turdean Micro 3 sustrageri de gaz fără a fi contorizat consumul, prin blocarea contorului, sau prin construirea de instalaţii neautorizate, ocolind aparatul de măsură.
 Partidul Mişcarea Populară are acum 15 parlamentari

Tomac: Partidul Mişcarea Populară are acum 15 parlamentari

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, vineri, la Sighişoara, că formaţiunea sa are acum 15 parlamentari, el enumerându-i pe noii membrii veniţi de la PDL: Camelia Bogdănici, Florin Secară, Mihai Rogojan, Florin Gheorghe, Dragoş Gunia, Andrei Volosevici şi Florin Popescu.

Ce măsuri trebuie să ia angajatorii la temperaturi sub -20 grade Celsius

În perioadele cu temperaturi scăzute extreme, adică sub -20 de grade Celsius, angajatorii trebuie să asigure ceai cald, pauze pentru refacerea capacităţii de termoreglare şi echipament individual de protecţie pentru salariaţii care lucrează în aer liber, informează, vineri, Inspecţia Munci (IM).
Tânăr, prins la volan fără carnet

Tânăr, prins la volan fără carnet

Un tânăr de 21 de ani, din Câmpia Turzii, a fost prins vineri, 31 ianuarie 2014, de poliţiştii clujeni în timp ce conducea o maşină fără a deţine un carnet de conducere.

55 de persoane amendate pentru cerşit, de Poliţia Locală

Poliţiştii clujeni din cadrul Serviciului de Ordine şi Siguranţă Publică au amendat, de la începutul acestui an şi până în prezent, în total, 55 de persoane care cerşeau pe străzile din Cluj-Napoca

A rămas fără legume!

Un bărbat de 46 de ani din Cluj-Napoca a rămas joi, 30 ianuarie 2014, fără 95 de kg de legume după ce poliţiştii clujeni, în urma unui control, le-au confiscat pentru că nu îndeplinea condiţiile legale pentru transport.

6 hoţi de cablu, prinşi de poliţiştii clujeni

Foto: Adevarul.ro
Poliţiştii clujeni au prins în flagrant vineri, 31 ianuarie 2014, şase tineri din Câmpia Turzii în timp ce transportau cu un autoturism 2 bucăți de cablu de telecomunicații

Udrea: Boc s-ar putea regăsi categoric în PMP

Primarul Clujului, Emil Boc şi Elena Udrea
Primarul Clujului, Emil Boc, s-ar putea regăsi "categoric" în Partidul Mişcarea Populară, spune într-un interviu la RFI deputatul Elena Udrea, care a demisionat joi din PDL, ea precizând însă că fostul premier ar putea susţine PMP "de la distanţă, chiar rămânând în PDL".

50 de jandarmi, mobilizați pentru meciul de rugby România-Portugalia

50 de jandarmi asigură ordinea la meciul de rugby România-Portugalia
Aproximativ 50 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de rugby dintre echipele reprezentative ale României şi Portugaliei, în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Cluj Arena”.
A MURIT Marioara Murărescu

A MURIT Marioara Murărescu

Realizatoarea de televiziune Marioara Murărescu a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani.

Elevii şi preşcolarii intră de astăzi în vacanţă

Elevii şi preşcolarii intră de vineri, după terminarea cursurilor, în vacanţa intersemestrială şi se vor întoarce la şcoală luni 10 februarie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Nepoata scriitorului Lev Tolstoi a murit la Sibiu

Nepoata scriitorului Lev Tolstoi a murit la Sibiu
Mariana Rubescu, nepoata scriitorului rus Lev Tolstoi, a murit în joi dimineața, la vârsta de 90 de ani, la Sibiu. Femeia a vorbit în repetate rânduri despre ramurile genealogice ale familiei sale.