monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Fost lider al PD Covasna, bătut pe stradă, pe motiv că nu vorbea limba maghiară

Foto arhiva
Fostul preşedinte al PD Covasna Gheorghe Preduţ a depus o plângere la Poliţie, reclamând că în noaptea de Revelion a fost bătut pe stradă, în zona Tribunalului Covasna, de un grup de tineri, pe motiv că nu cunoaşte limba maghiară, în urma loviturilor bărbatul suferind o fractură costală.

FOTO - Furtună de zăpadă în SUA. Mii de zboruri au fost anulate

Foto arhiva
Aproximativ 3.000 de zboruri au fost anulate joi, în Statele Unite, din cauza unei furtuni de zăpadă care afectează nord-estul ţării, însoţită de rafale de vânt şi temperaturi glaciale, care ar urma să coboare până la minus 13 grade Celsius vineri seară, la New York.

Ce perle au scos pe gură parlamentarii ţării în 2013

Parlamentul Romaniei
Parlamentarii au dezbătut în 2013 sute de proiecte de lege, în comisii şi în plen, nelipsind replicile acide, tăioase sau pline de umor. Adesea, aceste dezbateri au fost pigmentate cu umor involuntar.

CFR Cluj vrea un jucător din Germania

Vasile Miriuta
Vasile Miriuţă, noul antrenor al CFR Cluj pregăteşte o primă mutare de marcă de la instalarea sa şi anume aducerea unui fotbalist din Germania.

Schimbări majore pentru admiterea la liceu şi facultate

Schimbari in educatie
Admiterea în liceu se va face pe baza mediei la evaluarea naţională în pondere de 75%, în timp ce facultăţile nu mai pot ţine cont la admitere de notele din liceu ale candidaţilor, aceastea fiind doar unele dintre schimbările importante din Educaţie în 2014.

"Fast and Furious 6", filmul cu cei mai mulţi fani în anul 2013

Fast and Furious 6
Lungmetrajul "Fast & Furious 6" cu Vin Diesel şi Paul Walker în rolurile principale a fost desemnat cel mai popular film pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetări realizate de firma de monitorizare socială Expion.