monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum guvernează Ponta de la televizor?

După ce săptămâna trecută anunţa la televizor că victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost găsite şi „sunt bine“, ieri, premierul Victor Ponta gestiona, tot de la televizor, şi problema înzăpezirii şi a codului roşu.

Clujenii vor mai multe coşuri de gunoi în oraş

Clujenii vor mai multe cosuri de gunoi
Lipsa coşurilor de gunoi sau numărul prea mic al acestora de pe unele străzi îi nemulţumeşte pe unii clujeni care consideră că doar printr-un număr mare de coşuri de gunoi se poate păstra curăţenia în oraş.

21 de morţi într-un naufragiu în India

Naufragiu in India
Cel puţin 21 de persoane au murit duminică, în naufragiul unui vapor care transporta inclusiv turişti în sud-estul Indiei, potrivit unei surse oficiale, relatează AFP.
Sursa foto: agerpres.ro

România-Portugalia, un meci cât o istorie!

Naționalele de rugby ale României și Portugaliei se vor confrunta sâmbătă, pe Cluj Arena, în cadrul Cupei Europene a Națiunilor (CEN). Va fi meciul cu numărul 21 între cele două reprezentative.

Pacienţii cu scleroză multiplă, la mila statului

Doar 25% dintre pacienţii cu scleroză multiplă vor beneficia de tratament de la stat în 2014, în condiţiile în care în România există peste 10.000 de persoane diagnosticate cu această boală.

Tiago Lopes, noua achiziție a feroviarilor

CFR Cluj a anunţat achiziţionarea fundaşului dreapta portughez, Tiago Lopes, care a evoluat ultima dată la echipa de ligă secundă Covilha.

Adversari de top pentru CFR în cantonamentul din Spania

Vasile Miriuță și-a creionat programul partidelor amicale, pe care CFR le va disputa în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Spania. Feroviairi vor întâlni adversari puternici în Marbella, precum Dnepr, Dinamo Kiev (Ucraina) și Rubin Kazan (Rusia).

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu concertează la Cluj!

Iris se reunește la Cluj, într-un super concert!
Un concert rock de excepție, susținut de Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Supergrup, două nume de referință în muzica românească, va avea loc în data de 20 februarie la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00. Alături de cei doi vor concerta și muzicienii suedezi Anders Diephuis și Ken Sundberg, iar în deschidere vor fi clujenii de la C.A.S.H.

VIDEO - Curse cu maşini pe Dorobanţilor! Poliţia doarme

Curse cu masini pe Dorobantilor
Un filmuleţ postat duminică dimineaţa pe site-ul trafictube.ro arată cum o maşină de poliţie parchează pe Calea Dorobanţilor şi la câteva secunde apar câteva maşini care circulă cu viteză foarte marte. Poliţiştii nu au nicio reacţie.