monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Accidentul aviatic din Apuseni: Localnicii au găsit victimele după mirosul fumului

Epava avionului din Apuseni
Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, susţine că victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost găsite "după miros” de către localnici, care au simţit fumul de la focul făcut de răniţi, adăugând că cei care au intervenit nu au avut date concrete în privinţa locului în care a căzut avionul.

Viscolul şi zăpada ar putea determina închiderea şcolilor

Elevii ar putea sta acasa luni
Vremea foarte rea i-ar putea ţine acasă pe elevi luni, 27 ianuarie. Şcolile ar putea fi închise în ziua respectivă. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale vor lua o decizie în acest sens până duminică seara.

ANM ar putea emite COD ROŞU de vreme rea

Avertizare ninsori si viscol
În cursul acestei seri va fi actualizat avertismentul de cod portocaliu şi cod galben de ninsoare valabil pentru mai multe judeţe din sudul şi estul ţării.

PLĂȚILE ÎN NUMERAR între firme şi către persoane fizice vor fi LIMITATE. Românii care vor cumpăra cu bani cash maşini, terenuri şi case riscă AMENZI.

În curând, chiar și rablele se vor putea vinde numai prin bancă
Guvernul vrea să interzică plata în numerar pentru cumpărările de terenuri, case şi maşini, indiferent de valoarea acestora, atât cumpărătorul, cât şi vânzătorul riscând o amendă de 20% din valoarea tranzacţiei, potrivit unui proiect de ordonanţă. Sunt exceptate achitarea în numerar a impozitelor, taxelor, contribuţiilor, amenzilor şi a altor obligaţii datorate bugetului general consolidat al statului!