monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

FOTO: Ei sunt cei trei EROI care au ajuns primii la locul accidentului aviatic

sursa foto: ziarulunirea.ro
Trei eroi, aşa cum îi putem numi, horenii Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu şi Gheorghe Trif au fost cei care au ajuns, luni seară, primii şi au descoperit locul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, cei care au încercat să îi ajute pe răniţi, făcându-le foc şi încălzindu-i cu propriile haine.

Copilotul Răzvan Petrescu ar putea necesita noi operaţii

Copilotul Răzvan Petrescu ar putea necesita noi operaţii
Copilotul Răzvan Petrescu, care are cele mai multe leziuni dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Munţii Apuseni, necesită noi operaţii, a declarat, miercuri, medicul Nataţia Hagău, şefa Secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Cluj.
Cei trei care au speriat Vadul

Cei trei care au speriat Vadul

Poliţiştii din Dej au prins ieri trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, suspecţi că au comis mai multe infracţiuni în noaptea de luni spre marţi. Doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Grigorie, așteptat la Universitatea Cluj

Universitatea Cluj continuă campania de achiziții. Refuzați de Cătălin Munteanu, care a preferat să rămână la Dinamo, „șepcile roșii” s-au reorientat rapid și s-au înțeles cu Ștefan Grigorie.
Directorul general al ROMATSA, Aleodor Frâncu, a demisionat

ȘEFUL ROMATSA, Aleodor Frâncu, a DEMISIONAT

Directorul general al ROMATSA, Aleodor Frâncu, a demisionat, au declarat pentru Mediafax surse din companie, renunţarea la funcţie venind după ce premierul Victor Ponta a anunţat că va cere Consiliului de Administraţie înlocuirea sa pentru deficienţe în cazul accidentului aviatic din munţii Apuseni.

Multiculturalismul, sărbătorit la Cluj-Napoca, de zilele orașului

Multiculturalismul va fi sărbătorit la Cluj-Napoca în acest an, de zilele orașului
Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca, ce se vor desășura în perioada 23-30 mai, va gravita în jurului multiculturalismului – dat fiind faptul că orașul Cluj-Napoca va avea titulul Capitală Europeană a Tineretului 2015 – motiv pentru care Primăria clujeană invită locuitorii orașului să facă propuneri pentru organizarea celei de-a IV-a ediţii a evenimentului.
Demisii în lanţ. Ponta cere şi schimbarea conducerii ROMATSA şi a STS

Demisii în lanţ: Chiper şi Burlui – OUT! Urmează şefii ROMATSA şi STS!

Premierul Victor Ponta a anunţat că secretarul de stat din Ministerul de Interne Constantin Chiper (PNL) va fi demis şi va cere înlocuirea directorului general şi a directorului de operaţiuni ROMATSA, dar şi a şefului STS, pentru deficienţe inacceptabile în cazul accidentului din Cluj. Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Ion Burlui, a demisionat, miercuri, ca urmare a situaţiei privind intervenţia în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

Gripa şi-a făcut apariţia la Cluj

Lipsa vaccinurilor antigripale a făcut ca o persoană din Cluj să fie depistată cu gripă – rezultatul a fost confirmat de analizele făcute în laborator.

ABSURD: ROMATSA: Semnalul de urgenţă emis de aeronava BN2 trebuia decriptat la Moscova

ABSURD: ROMATSA: Aeronava BN2 emitea un semnal de urgenţă care trebuia decriptat la Moscova, ceea ce nu s-a întâmplat
Au existat informaţii de la aparatele aflate în zbor că avionul prăbuşit luni avea funcţională staţia de transmitere a unui semnal în caz de urgenţă. Semnalul trebuia decriptat la centrul de la Moscova, dar experţii din capitala Rusiei nu au răspuns apelurile telefonice şi mesajelor electronice ale părţii române se arăta într-un raport preliminar al ROMATSA, informează Digi 24.

80.000 lei din bugetul local pentru SMURD

80.000 lei din bugetul local pentru SMURD
Primăria continuă și anul acesta programul prin care alocă bani din bugetul local pentru a asigura două mese pe zi pentru personalul SMURD Cluj.

TIFF, unul dintre cele mai interesante 10 festivaluri de film din lume

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va fi prezentat, în 3 februarie 2014, la New York, în cadrul Best Fest Film Series care celebrează cele mai interesante zece festivaluri de film din lume. Evenimentul inedit este inițiat de centrul cultural The Town Hall și directorul său artistic, M.A. Papper.

Alfă ce spun MEDICII despre STAREA RĂNIŢILOR de la Cluj

Cele patru dintre victimele accidentului aviatic din Munţii Apuseni se află internate la Spitalul de Urgenţă din Cluj Napoca. Medicii clujeni au declarat miercuri dimineaţa, în cadrul unei conferinţe de presă, că starea celor patru răniţi este staţionară, copilotul aflându-se într-o stare mai gravă decât a celorlalţi.

Biologul român Mihai Muncuş-Nagy a murit înecat în Noua Zeelandă

Biologul român Mihai Muncuş-Nagy a murit înecat în Noua Zeelandă
Biologul român Mihai Muncuş-Nagy, care a fost dat dispărut în urmă cu doi ani pe când se afla pe Insulele Kermadec, în nord-estul Noii Zeelande, a căzut în apă şi s-a înecat, a stabilit o procedură judiciară, relatează postul de radio Newstalk ZB în pagina electronică de miercuri.

Activitatea instituțiilor privind accidentul aviatic din Apuseni va fi analizată de Guvern

Activitatea fiecărei instituții implicate în cazul accidentul aviatic de luni din munții Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion au murit, va fi analizată în ședința de miercuri a Guvernului. Sunt așteptate rapoarte complete privind măsurile și acțiunile derulate în scopul salvării victimelor evenimentului aviatic.