monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Raed Arafat

Arafat: Ministerul Sănătăţii alocă 5 milioane de lei pentru prevenirea morții subite

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat a anunțat sâmbătă, că s-a alocat suma de 5 milioane de lei pentru finanțarea unei subacțiuni în cadrul programului de Infarct Miocardic Acut, de prevenire a morții subite, bani din care, pacienților cu probleme, le vor fi implantate dispozitive numite defibrilatoare cardiace.
Aurelian Pavelescu. Sursa foto cotidianul.ro

Pavelescu: Prima opţiune a PNŢCD este să aibă liste proprii la europarlamentare

Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu a anunţat, sâmbătă, că prima opţiune a partidului este de a avea liste proprii la alegerile europarlamentare, dar formaţiunea este deschisă şi pentru o alianţă de dreapta, cu condiţia ca aceasta să fie făcută pe baza principiilor promovate de Corneliu Coposu.
Lucian Bute şi Jean Pascal

BUTE, prima VICTORIE în faţa lui PASCAL

Pugiliştii Lucian Bute şi Jean Pascal au trecut cântarul oficial care a avut loc înaintea partidei programată la Montreal, cei doi încadrându-se în limintele categoriei.
20 ianuarie, cea mai deprimantă zi din an

Data de 20 ianuarie, cea mai deprimantă zi din 2014

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, în 2014, cade pe 20 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.

Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard

Johnny Depp şi Amber Heard
Actorul Johnny Depp s-a logodit cu iubita lui, actriţa Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel de logodnă în ajunul Crăciunului, potrivit unor surse.