monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Fumatul afectează aproape toate organele

Fumatul afectează aproape toate organele
Fumatul afectează aproape toate organele corpului, contribuind la declanşarea unor boli grave, printre care cancerul pulmonar, se arată într-un raport care face bilanţul a 50 de ani de luptă împotriva acestui fenomen.

Cluj: Şcolile profesionale revin în forţă

La finalul şcolii profesionale elevii vor avea un loc sigur de muncă. Ei vor primi lunar două burse: una de la stat, de 200 de lei, şi alta de la firma care îl va angaja.

Relaţia lui François Hollande cu Julie Gayet durează de doi ani

Relaţia lui François Hollande cu Julie Gayet durează de doi ani
Potrivit revistei Closer în ediţia electronică de vineri, care nu a publicat fotografii noi, în pofida faptului că a anunţat acest lucru, presupusa aventură a celor doi a început în 2012, în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

BALUL OPEREI 2014: Sala de spectacole a Teatrului Național va fi transformată în Sală de Bal

Matei Miko și Marius Budoiu
În data de 22 februarie 2014 va avea loc la Opera Naţională din Cluj-Napoca a XIX—a ediţie a Balului Operei, iar în data de 23 februarie evenimentul va continua cu o gală destinată valorii, Gala Laureaţilor. Potrivit organizatorului Balului, Matei Miko, ediţia din acest an va fi debutul unui proiect amplu de schimbare a sălii de teatru, prin transformarea sa într-o sală de bal, după îndepărtarea scaunelor şi montarea unor mese în sala de teatru.

CEAȚĂ DENSĂ pe autostrada A3, între Gilău și Câmpia Turzii

CEAȚĂ DENSĂ pe autostrada A3, între Gilău și Câmpia Turzii
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Gilău, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

The Wolf of Wall Street aduce mii de clujeni la cinema

The Wolf of Wall Street aduce clujenii la cinema
Sala de cinema de la Florin Piersic, care are o capacitate de aproape 1.000 de locuri, a fost aseară arhiplină la proiecția de la ora 20.00 a filmului The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese.