monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Creștere economică de (aproape) 3%

Creștere economică de (aproape) 3%
Creşterea economică a României a fost anul trecut probabil „mai aproape” de 3%, peste estimarea Guvernului, ca urmare a recuperării consumului în trimestrul al patrulea, a declarat ministerul Bugetului, Liviu Voinea.

Val de ATENTATE în Irak: Cel puţin 46 de oameni au MURIT

Val de ATENTATE în Irak: Cel puţin 46 de oameni au MURIT
Un val de atentate, între care atacuri coordonate cu maşină-capcană s-au soldat cu cel puţin 46 de morţi, miercuri, în Irak, o ţară în care violenţele s-au multiplicat în apropierea alegerilor, prevăzute pentru luna aprilie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanta, luat pe sus de DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, miercuri, din faţa sediului CJ, şi dus la audieri la DNA, pe numele său existând mandat de aducere, iar surse judiciare afirmă că acesta a opus rezistenţă în faţa anchetatorilor.
Daniel Buda

Daniel Buda cere demisia „tripletei toxice: Ponta, Zgonea şi Antonescu“

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia „tripletei toxice“ formată din Victor Ponta, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, în contextul în care în nicio săptămână CCR a decis neconstituţionalitatea, în două situaţii - descentralizarea şi modificările aduse Codului Penal.

Consilierii PDL, despre creditul de 30 de milioane de euro luat de CJ Cluj: Reprezintă eşecul lui Uioreanu de a aduce bani la Cluj

Liderul consilierilor judeţeni ai PDL, Alexandru Coroian , a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că împrumutul contractat de Consiliul Judeţean Cluj pentru a finanţa unele proiecte europene reprezintă eşecului lui Horea Uioreanu de a aduce bani de la Guvern pentru judeţul Cluj. Acesta consideră că finanţarea acestor proiecte cu bani luaţi împrumut este imorală şi incorectă.

Transferuri de marcă reușite de echipa de baschet feminin a Universității Cluj!

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a reuşit să o transfere pe Florina Paşcalău, prima româncă ce a evoluat în WNBA, cel mai puternic campionat din lume. De asemenea, clubul „studențesc” a înregimentat-o și pe americanca Amber Jones (foto), aflată la prima aventură pe tărâm european. Cele două vor debuta sâmbătă în tricoul alb-negru, în partida din deplasare contra lui ICIM Arad.

GALERIE FOTO: Mihai Eminescu, comemorat la Cluj

 Mihai Eminescu, omagiat la Cluj
Reprezentanţi ai autorităţilor locale, judeţene şi partidelor politice, dar şi scriitori au fost prezenţi, miercuri dimineaţa, la ceremonia de omagiere a poetului Mihai Eminescu.

Victorie prețioasă pentru „U" Jolidon

„U” Jolidon a obținut aseară o victorie extrem de importantă pe terenul formației CSM București, scor 32-29 (14-14). În urma acestui succes, „studentele" au urcat pe poziția a 4-a în clasament cu 21 de puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta locului 3, Dunărea Brăila.
 Khalid Sheikh Mohammed - sursa foto: http://www.thetimes.co.uk

Creierul atentatelor de la 11 septembrie 2001 promovează nonviolenţa islamului

Creierul autoproclamat al atacurilor de la 11 septembrie 2001 din SUA, Khalid Sheikh Mohammed, încarcerat la Guantanamo unde riscă pedeapsa cu moartea, afirmă că folosirea violenţei pentru convertirea la islam este interzisă în Coran, într-un document publicat marţi de Huffington Post.