monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ploaie de amenzi, în acest weekend la Cluj

Ploaie de amenzi, în acest weekend la Cluj
Poliţiştii clujeni au desfăşurat mai multe acţiuni în perioada 10-11 ianuarie pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Cluj.

Curățenia din spitalele clujene, sub lupa Ministerului

Spitalele din Cluj vor fi controlate la capitolul curățenie
Toate spitalele din ţară vor fi aspru controlate! Această decizie a fost luată de către ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, după ce în mass-media au apărut mai multe scandaluri în ceea ce priveşte mizeria din spitale.
Victor Ponta, sursa foto: evz.ro

Cum s-a ascuns Ponta de Nuland

Premierul Victor Ponta a reuşit să gafeze din nou, lipsind de la vizita asistentului secretarului de stat american, Victoria Nuland, fiind în schimb prezent pe Facebook.

Futsaliștii români visează la o minune la CE

Sursa foto: uefa.com
Echipa naţională de futsal a României țintește calificarea în fazele superioare ale Campionatului European din Belgia, care se va desfășura în perioada 28 ianuarie – 8 februarie.
JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Cinci presupuşi terorişti au fost arestaţi

JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Cinci presupuşi terorişti au fost arestaţi

Autorităţile ruse au arestat cinci presupuşi membri ai unei organizaţii teroriste în nordul Caucazului, la est de staţiunea Soci, unde vor avea loc Jocurile Olimpice de iarnă, după ce Statele Unite au avertizat că există riscul unor atentate în timpul evenimentului sportiv.

Sharon va fi înmormântat luni, lângă soţia sa, de origine română

Sharon va fi înmormântat luni, lângă soţia sa, de origine română
Sicriul cu trupul lui Ariel Sharon va fi expus în Knesset, duminică, unde i se vor aduce omagii, iar funeraliile vor avea loc luni la ferma fostului premier israelian din Deşertul Negev, unde este înmormântată şi a doua sa soţie, Lili, de origine română, decedată în anul 2000.

Report de aproape 200.000 de euro la Loto 6/49

Duminică, 12 ianuarie, vor avea loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, dupa ce joi, 9 ianuarie, Loteria Româna a acordat 13.344 de premii în valoare totală de peste 587.400 de lei.

COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC la Cluj

SURSA foto dailymail.co.uk
Agenția Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de cod galben de vânt puternic pentru județul Cluj.