monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Facebook renunţă la Sponsored Stories

 Facebook renunţă la Sponsored Stories
Postările plătite care apar membrilor Facebook în News Feed vor dispărea începând cu data de 9 aprilie, anunță Mashable.
Ariel Sharon

Ariel Sharon A MURIT

Fostul premier israelian Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, relatează presa israeliană.
Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare

Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, ar putea ieşi temporar din închisoare, pentru a se opera de hernie de disc cervicală, după ce a fost diagnosticat cu această afecţiune de medicii Spitalului Penitenciar Poarta Albă.

VIDEO: Momentul PRĂBUŞIRII unui avion, înregistrat de un pasager

Momentul PRĂBUŞIRII unui avion, înregistrat de un pasager
Pasagerul unui avion uşor care s-a prăbuşit în ocean a înregistrat momentele critice ale tragediei, surprinzând imagini din interiorul aeronavei şi din momentul în care aceasta ajunge în apă şi echipajul aşteaptă să fie salvat.

Trei cutremure în Vrancea, în ultimele 12 ore

Trei cutremure în Vrancea, în ultimele 12 ore
Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora 00.17, în Vrancea, la o adâncime de 129 de kilometri, seismul fiind al treilea din această zonă într-un interval de aproximativ 12 ore, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
Cristian Chivu

Chivu ar putea reveni pe gazon la sfârșitul lui februarie

Cristian Chivu, fotbalistul român al echipei italiene Inter Milano, ar putea reveni pe gazon la sfârșitul lui februarie, a dezvăluit impresarul fundașului, Victor Becali, conform portalului fcinternews.it.