monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Grigoraş şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Grigoraş şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Petre Grigoras au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relatiilor contractuale, a anunţat, vineri, gruparea ardeleană, pe site-ul oficial.

U Cluj s-ar putea întări cu Alin Stoica

Echipa de fotbal Universitatea Cluj s-ar putea întări cu mijlocaşul Alin Stoica, a anunţat vineri administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, care a mai spus că gruparea ardeleană aşteaptă un răspuns de la alţi foşti internaţionali români, Maximilian Nicu şi Cătălin Munteanu.

Ikea NU își deschide fabrică la Jucu

Ikea neagă că ar urma să deschidă o fabrică la Jucu
Compania Ikea a anunţat, vineri, că nu are în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România, nici la Jucu, nici în altă localitate.

UPDATE: Ameninţare cu BOMBĂ la Palatul de Justiţie din Arad

sursa foto: realitatea.net
Palatul de Justiţie din Arad, în care îşi au sediul şi Tribunalul şi Judecătoria, a fost evacuat, vineri după-amiază, în urma unei ameninţări cu bombă primită la 112, poliţiştii izolând perimetrul în care se află clădirea şi închizând traficul pe două străzi din zonă.

VIDEO: Peste 50 de șoferi au fost amendați astăzi la Cluj-Napoca, în doar câteva ore

Peste 50 de șoferi au fost amendați astăzi la Cluj-Napoca, în doar câteva ore
Poliţiştii clujeni au organizat astăzi o acțiune pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză şi nerespectarea acordării de prioritate pietonilor. În doar câteva ore, amenzile au curs cu nemiluita, iar valoarea lor depășește suma de 7.500 de lei.

Caracatiță gigantică, descoperită Santa Monica

Caracatiță gigantică, descoperită Santa Monica
O caracatiță gigantică a fost descoperită pe coasta din Santa Monica, California. Această apariție neobișnuită vine după ce un alt peste gigantic, de 30 de metri, a fost descoperit în aceeași zonă.

Zahărul, la fel de periculos ca și tutunul

Doctorii şi academicienii cer marilor companii din domeniul alimentar să reducă cu o treime conţinutul de zahăr din produsele lor, întrucât acesta tinde să devină la fel de periculos ca tutunul, provocând boli şi chiar moartea.

Gabriela Firea a DEMISIONAT din PSD

Senatorul PSD Gabriela Firea
Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă că a demisionat din PSD după decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov, ea criticând faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de gestul liberalilor.

LEGEA DESCENTRALIZĂRII este NECONSTITUŢIONALĂ

Curtea Constituţională a decis că Legea descentralizării, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament în luna noiembrie, este neconstituţională, admiţând sesizarea formulată de parlamentarii PDL.

Cursul BNR a urcat la 4,5447 lei/euro, aproape de MAXIMUL din 2013

Cursul BNR a urcat la 4,5447 lei/euro, aproape de MAXIMUL din 2013
Moneda naţională a continuat să se deprecieze în prima parte a sesiunii interbancare de vineri, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a publicat un curs de referinţă în creştere cu 1,57 bani, la 4,5447 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele 7 luni şi foarte aproape de maximul din 2013.

Accident pe strada Oașului

Accident pe strada Oașului
Un accident rutier ușor a avut loc ieri seară, în jurul orei 19, pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca.