monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Oficiul de Cadastru: Măsurătorile GPS plasează accidentul aviatic în judeţul Cluj

sursa foto: alba24.ro
Locul producerii accidentului aviatic de luni se află pe teritoriul administrativ al comunei clujene Măguri Răcătău, potrivit măsurătorilor GPS efectuate de către reprezentanţi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba şi OCPI Cluj, conform unui proces-verbal înaintat joi autorităţilor din Alba.
Papa Francisc

Papa Francisc: Internetul este "un dar de la Dumnezeu"

Papa Francisc i-a îndemnat pe catolici să fie "cetăţeni digitali" constructivi, folosind Internetul, pe care l-a calificat drept un "dar de la Dumnezeu", ca modalitate de consolidare a solidarităţii, într-un "dialog autentic" pentru ajutarea celorlalţi şi pentru evitarea excluziunii.
Victor Ponta

Ponta: Erorile grave în cazul accidentului aviatic au fost ale ROMATSA şi STS

Datele relevă tot mai evident că erorile grave care i-au îndreptat greşit pe cei care îi căutau pe supravieţuitorii accidentului de luni au fost produse de ROMATSA şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care aveau obligaţia şi posibilitatea tehnică de a identifica epava, spune premierul Ponta.

Vor să-și ia doza de Energie

„U” Mobitelco joacă vineri, de la ora 19.45, pe terenul Energiei Rovinari, ocupanta locului șase în Liga Națională de Baschet.

FOTO: Semnul care a prevestit tragedia aviatică?

Sursa foto: www.wowbiz.ro
Un fotograf profesionist, prieten al regretatului pilot Adrian Iovan, a surprins recent într-o fotografie avionul BN-2 înmatriculat YR-BNP al Academiei de Aviaţie. Imaginea imortalizează un detaliu uimitor.

Cupa Unirii Principatelor Române la Box a ajuns la a II-a ediţie

Cupa Unirii Principatelor Române la Box a ajuns la a II-a ediţie
Asociaţia Judeţeană de Box Cluj şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Cluj, invită iubitorii sportului pugilistic să participe sâmbătă, 25 ianuarie, cu începere de la ora 15.00, la Gala de Box ”Cupa Unirii Principatelor Române”, ediţia a II-a.

Ceremonie militară la Cluj, cu ocazia Unirii Principatelor Române

Ceremonie militară la Cluj, cu ocazia Unirii Principatelor Române
Divizia 4 Infanterie „GEMINA” va organiza vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 10:00, o ceremonie militară şi religioasă la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Municipiul Cluj-Napoca în cadrul manifestărilor dedicate Unirii Principatelor Române.

Epava avionului pleacă spre Bucureşti

Epava avionului pleacă spre Bucureşti
Epava avionului prăbuşit în Apuseni va fi dusă la Bucureşti pentru continuarea cercetărilor, spune şeful comisiei de anchetă privind accidentul aviatic.

Fiecare clujean va avea un dosar electronic de sănătate

Dosarul electronic de sănătate va conţine toate informaţiile medicale ale pacientului. El va ajuta la monitorizarea stării de sănătate a asiguratului şi va fi funcţional din luna aprilie, conform reprezentanţilor CNAS.
Preşedintele PNL Cluj-Napoca,  Ioan Petran

PNL Cluj: E vital să reformăm sistemul naţional de transplant

Preşedintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Petran, cere reformarea şi descentralizarea sistemului românesc de transplant, care este "ilogic, aberant şi costisitor", pentru prevenirea, pe viitor, a unor evenimente tragice, cum a fost accidentul de avion din Apuseni.

BAC 2014: Au fost publicate modelele de subiecte

Liceenii clujeni pot afla care sunt modelele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat din această vară accesând site-ul Ministerului Educaţiei. Înainte de a avea loc BAC-ul, elevii vor avea simulări.

Sorin Ovidiu Vîntu, RIDICAT DE POLIŢIŞTI şi DUS la PARCHETUL INSTANŢEI SUPREME

Sorin Ovidiu Vîntu, ridicat de poliţişti şi dus la Parchetul instanţei supreme. Sursă foto: Pressalert.ro
Sorin Ovidiu Vîntu a fost ridicat, joi dimineaţă, de poliţişti şi dus la Parchetul instanţei supreme, după ce ar fi fost găsit un paşaport cu fotografia lui şi numele altei persoane, din Republica Moldova, potrivit unor surse judiciare. Parchetul a informat, ulterior, că Vîntu ar fi folosit acte de identitate false pentru a obţine buletin şi paşaport în R. Moldova.

Noi artişti confirmaţi la Electric Castle 2014

Thievery Corporation revine după 6 ani în România, în formulă completă (13 oameni pe scenă), și va susține un concert în cadrul celei de-a doua ediții a Electric Castle Festival, desfășurat la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj.
Teatrul Puck invită copiii să descopere centrul lumii

Teatrul Puck invită copiii să descopere centrul lumii

Teatrul Puck invită copii să găsească centrul lumii. Piesa ”Unde-i centrul lumii?” este numele noii premiere pe care teatrul de păpuşi o aduce în atenţia copiilor, sâmbătă 25 ianuarie, începând cu ora 11.00.

Niciun drum blocat din cauza ninsorii la Cluj

Niciun drum nu este închis sau blocat în cursul dimineţii zilei de 23 ianuarie 2014, la nivelul judeţului Cluj, din cauza ninsorii, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă, informează Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

CEO Yahoo: 2014 va fi un an de referinţă pentru evoluţia Internetului

Anul 2014 va fi unul de referinţă pentru viitorul Internetului, iar evoluţiile care au loc vor schimba în mod fundamental viaţa de zi de zi a oamenilor, a afirmat miercuri directorul general al Yahoo, Marrisa Mayer, într-o dezbatere la Forumul Economic Mondial de la Davos, relatează CNBC.