monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

VREMEA, mai caldă decât în mod normal. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Joi, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării şi în general frumoasă la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. În celelalte regiuni vor fi înnorări şi local se va semnala ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Pe arii restrânse, în special în partea de est a teritoriului, va ploua slab sau va burniţa şi vor fi condiţii de polei.

Victor Hănescu, în sferturi la Doha

Jucătorul român de tenis Victor Hănescu s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului ATP de la Doha, dotat cu premii în valoare de 1.096.910 dolari, în urma victoriei obținute în fața favoritului nr. 8, spaniolul Fernando Verdasco, în trei seturi: 4-6, 7-6 (0), 6-2, într-o oră și 57 de minute.

Sistemul TVA la încasare devine opțional începând cu 1 ianuarie 2014

Sistemul TVA la încasare devine opțional începând cu data de 1 ianuarie 2014, potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/ 2013 pentru reglementarea unor măsuri fiscale și pentru modificarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial al României din 19 decembrie.

Cele mai banale remedii contra mahmurelii. Nici nu le bănuiţi!

Deşi medicina modernă nu a inventat deocamdată un medicament contra mahmurelii, există totuşi câteva metode deja testate care reuşesc să diminueze simptomele mahmurelii. Printre ele se numără sandvişul cu brânză şi bananele.