monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Şova pregăteşte un nou tun, după modelul Bechtel? Autostrada SEBEŞ-TURDA a început cu o AMÂNARE!

Autostrada de 70 de km va fi gata în trei ani
Pe lângă faptul că „autostrada” va avea imensa lungime de 70 km, contractul a fost împărțit în 4 loturi, iar lucrările de construcție se estimează că vor dura 3 ani. Asta cu toate că nu se construieşte de la zero, ci pe actualul drum european, şi niciunul dintre tronsoane nu este mai lung de 25 km. Nimeni nu spune pe unde va fi deviat traficul rutier deosebit de intens pe perioada şantierului?

GALERIE FOTO: Peste 1500 de clujeni cer demisia lui Ponta

Peste 1500 de persoane protestează în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca şi au cerut demisia premierului Victor Ponta pe care îl acuză de schizofrenie pentru că în calitate de premier a aprobat proiectul Roşia Montană şi l-a trimis spre aprobare Parlamentului, dar în calitate de deputat se opune proiectului.
Peste 1500 de persoane protestează în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca şi cer demisia premierului Victor Ponta pe care îl acuză de schizofrenie pentru că în calitate de premier a aprobat proiectul Roşia Montană şi l-a trimis spre aprobare Parlamentului, dar în calitate de deputat se opune proiectului.

CUTREMUR puternic în Indonezia

CUTREMUR puternic în Indonezia
Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,5, s-a produs duminică în estul arhipelagului indonezian, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, dar fără să declanşeze o alertă de tsunami.

Camilla, la un pas de sinucidere?

Camilla ar fi încercat să se sinucidă
Potrivit unuia dintre majordomii angajaţi la Windsor, palatul în care locuiesc cei doi, Camilla ar fi încercat să se sinucidă, pe fondul unei depresii cauzate de zvonurile privind eliminarea de la tron a lui Charles.

Educaţia sanitară, o nouă materie care va fi studiată la şcoală

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, astăzi, la şcoala de vară a PNL de la Constanţa, că din 2014 se vor introduce în programa şcolară ore de educaţie sanitară, în care elevii vor învăţa şi despre acordarea primului ajutor.

Centrul Cultural Transilvania, tot mai aproape de începerea lucrărilor

Studiul de fezabilitate pentru realizarea Centrului Cultural Transilvania a fost finalizat. După ce proiectul va trece de votul consilierilor locali, Primăria va căuta un investitor privat, iar anul viitor va aplica pentru obţinerea unor fonduri europene.

Buda „dă de pământ” cu proiectul de regionalizare al USL-ului

Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj
Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, a declarat, duminică, că proiectul de regionalizare nu trebuie făcut pe picior şi nici pentru a fi satisfăcute interesele şi orgoliile unor persoane. Mai mult, acesta spune că aşa cum arată astăzi proiectul de regionalizare nu este decât o intenţie de a baroniza sau superbaroniza România.
 Emanuel Ungureanu, presedinte Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”

Un clujean l-a atacat pe Mihai Lucan, doctorul care l-a operat pe Alexandru Arşinel

Un reprezentant al pacienţilor care suferă de insuficienţă renală a scris că rapiditatea cu care Alexandru Arşinel a primit un rinichi este suspectă. Emanuel Ungureanu care conduce Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta” și se ocupă de zeci de copii și tineri care fac dializă l-a atacat pe Mihai Lucan afirmând că transplantul de care a beneficiat Arşinel a fost influenţat de calitatea de persoană publică.

Ce produse s-au scumpit începând de astăzi?

Bijuteriile din aur și platină, blănurile naturale, dar și armele de vânătoare, iahturile și mașinile foarte puternice s-au scumpit de la 1 septembrie
Creşterea accizelor pentru anumite bunuri de lux şi introducerea de accize în cazul altor bunuri este destinată să compenseze impactul bugetar negativ pe care l-ar putea determina reducerea TVA la pâine. Veniturile suplimentare din accize sunt estimate la 300 milioane lei până la finalul anului 2013.

Daniel Buda cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului

Daniel Buda cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului
Daniel Buda a cerut demisia lui Victor Ponta şi a întregului Guvern nemulţumit de faptul că acesta a adoptat în Guvern proiectul de lege privind exploatarea de la Roşia Montană, după care a declarat că în calitate de parlamentar va vota împotriva proiectului.

Alexandru Arșinel, operat PE DATORIE

Prof. univ. dr. Mihai Lucan
Institutul de Urologie și Transplant Renal nu mai are fonduri după cele 125 de operații de transplant efectuate în acest an.

Încă o medalie de ARGINT pentru România la Campionatul Mondial de canotaj

Echipajul feminin de 8+1 al Românieia câştigat medalia de argint la Campionatul Mondial de canotaj de la Chungju (Coreea de Sud)
Echipajul feminin de 8+1 al României, în componenţa Cristina Ilie, Cristina Grigoraş, Camelia Lupaşcu, Roxana Cogianu, Nicoleta Albu, Ioana Crăciun, Andreea Boghian, Ionela Zaharia şi Daniela Druncea, a câştigat medalia de argint la Campionatul Mondial de canotaj de la Chungju (Coreea de Sud).
Marius Mânzat, președinte PNL Dej

Marius Mânzat a fost reales în fruntea PNL Dej!

PNL-iștii dejeni şi-au ales ieri preşedintele, în cadrul Adunării Generale a Partidului Naţional Liberal. Marius Mânzat, cel care a ocupat şi până în prezent această funcţie, a fost reales în unanimitate de cei peste 80 de membri prezenţi în Sala Mare a Primăriei Dej.