monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Elena Udrea

Udrea tulbură apele în PDL

Cu doar zece zile înaintea Colegiului Director al PDL de la Baia Mare care va decide cum va reacţiona la atitudinile celor care ies din linia partidului, deputatul Elena Udrea primeşte critici dure din partea unor colegi democrat liberali. Aceştia se feresc însă să se pronunţe cu privire la o posibilă excludere a sa din partid.

Fostul premier Tăriceanu desființează politica fiscală a guvernului

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu critică măsura care au urma să fie promovată de Guvern de majorare a impozitelor pe veniturile din chirii, în contextul reducerii TVA la pâine, el declarând pentru Mediafax că reducerea taxei nu va duce la reducerea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

Dragomir dă vina pe Duru

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declaratcă directorul administraţiei de licenţiere al FRF, Viorel Duru, este vinovat de toate „nenorocirile“ din fotbalul românesc din ultimii ani, inclusiv de cazul Rapid/Concordia.

Mai multe şcoli de şoferi au fost amendate de ITM Cluj

ITM Cluj a desfăşurat în perioada 4-31 iulie o campanie de control privind respectarea prevederilor legale referitoare la încheierea şi executarea contractelor individuale de muncă, a timpului de muncă, de odihnă, în cadrul şcolilor de conducere (pilotaj) pentru profesorii de legislaţie auto şi instructorii auto.

Peste 1.000 de absolvenţi s-au înregistrat ca şomeri la AJOFM Cluj

Peste 1000 de absolvenţi s-au înregistrat ca şomeri la AJOFM Cluj
Mai bine de 1000 de tineri din judeţul Cluj, care au absolvit cursurile învăţământului preuniversitar sau universitar în această vară, s-au înregistrat la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj până ieri, în vederea obţinerii indemnizaţiei de şomaj. Numărul celor care vor primi ajutor financiar din partea statului este triplu faţă de anul trecut, când doar 336 de absolvenţi au beneficiat de şomaj.

Lidl vânează fosta fabrică de bere Ursus Cluj

Terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj a intrat în vizorul germanilor de la Lidl, care vor să ridice un magazin în locul centrului de producţie care în vremurile bune avea afaceri de zeci de milioane de euro.

Sindicaliştii din sănătate ameninţă cu proteste

Sindicalistii din sanatate nemultumiti de un proiect de lege
Proiectul de lege privind salarizarea din sănătate, postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii, încalcă flagrant interesele angajaţilor din acest sector, iar sindicatele se pregătesc de proteste dacă proiectul nu va fi modificat.

Tarifele la taxi s-ar putea scumpi din toamnă. Taximetriştii clujeni vor DUBLAREA preţurilor

Din septembrie se scumpesc taxiurile
Din septembrie-octombrie, tariful la taxi în Cluj-Napoca nu va mai fi 1.79 lei/kilometru ziua şi 1.99 lei/kilometru noaptea, ci ar putea ajunge la 1.99 lei/kilometru ziua şi 2.99 lei/kilometru noaptea.Tariful la taxi nu poate merge mai sus de 1.99 lei/kilometru ziua şi 2.99 lei/kilometru noaptea chiar dacă firmele de taximetrie şi-ar dori acest lucru.

CFR Cluj, cea mai drastică înfrângere în Liga I din ultimii 8 ani

Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formaţia FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I
Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formaţia FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I, a suferit cea mai drastică înfrângere din ultimii opt ani în campionat şi a înregistrat primul insucces pe teren străin din toamna trecută.

GALERIE FOTO: Traversarea podurilor, un pericol pentru clujeni

Reprezentanţii PNL Cluj-Napoca acuză Primăria că fisurile şi gropile apărute în trotuarele de pe mai multe poduri pun în pericol viaţa clujenilor. „Să traversezi pe jos podul de lângă Piaţa Gării (strada Locomotivei) sau cel de peste Someş, situat pe strada Fabricii, a devenit un adevărat pericol”, spun liberalii.

Paszkany: „Nu-l demit pe Rednic“

Arpad Paszkany, finanțatorul CFR-ului, a declarat după înfrângerea „feroviarilor“ de la Vaslui, 0-4, că Mircea Rednic va rămâne în continuare la echipă.

Luna iulie a ieftinit apartamentele la Cluj

Luna iulie a ieftinit apartamentele la Cluj
Cu o scădere de 1,8% în iulie, evoluţia preţurilor apartamentelor din Cluj-Napoca s-a înscris în tendinţa de depreciere valabilă pentru toate oraşele mari din ţară, potrivit unei analize imobiliare.ro

Pregătirile pentru zilele Turzii intră în linie dreaptă

Expo Flora, locaţia unde se vor desfăşura zilele Turzii
Aleşii locali au adus în discuţie în aceste zile organizarea celei de-a XIII-a ediții a Zilelor Turzii. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în Sala Mare a Primăriei, vineri, 30 august, de la ora 10.

Contractul cu Bechtel din 2003, de vânzare pentru 10.000 de lei

Sursa Capital.ro
La doar câteva zile de la publicarea documentelor privind construcţia Autostrăzii Transilvania pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS), condus de ministrul delegat Dan Şova, documente dintre care lipsea contractul semnat în 2003, redactorii publicaţiei de business Capital susţin că au primit o ofertă de cumpărare a documentului în schimbul sumei de 10.000 de lei.
FC Vaslui - CFR Cluj

CFR a pierdut la scor in Moldova, 0-4 cu FC Vaslui

FC Vaslui a învins, luni seară, cu scorul de 4-0 (4-0), echipa CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I, în care fiecare grupare a avut câte un jucător eliminat.