monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Democrat liberalii vorbesc pe două voci

Democrat liberalii Elena Udrea şi Vasile Blaga
Democrat liberalii nu reuşesc să se pună de acord în privinţa unor eventuale colaborări şi alianţe pentru alegerile care vor avea loc anul viitor.
Arpad Paszkany

Paszkany la Ferencvaros?

Presa din Ungaria notează faptul că Arpad Paszkany, finanțatorul CFR-ului, ar putea deveni acționar la Ferencvaros Budapesta.

Băsescu: CFR Marfă nu se plimbă între palate, e garat la Victoria

Băsescu: CFR Marfă nu se plimbă între palate, e garat la Victoria
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că, dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost în responsabilitatea sa, de mult ar fi luat decizii, el comentând totodată că "CFR Marfă nu se plimbă între palate, este garat la Palatul Victoria şi se pare că locomotiva nu mai are energie".
Dumitru Dragomir, presedintele LPF

Dragomir: „Ne-am făcut de râs cu barajul ăsta!“

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat că membrii Comitetului Executiv al FRF au greşit atunci când au votat propunerea lui Dumitru Costin privind disputarea meciului de baraj dintre Rapid şi Concordia Chiajna.

E oficial: Iulius Group va construi două noi clădiri de birouri, una de zece etaje, cealaltă de patru

Sedinţa CJ Cluj în care s-a votat proiectul Iulius Group care prevede construirea a două noi clădiri de birouri
Consilierii judeţeni, întruniţi în şedinţă extraordinară, au votat în unanimitate proiectul Iulius Group care prevede construirea a două noi clădiri de birouri. Proiectul care prevedea cesionarea drepturilor pentru construirea celor două clădiri de birouri unor firme diferite a fost respins de consilierii judeţeni săptămâna trecută, după ce aceştia au emis o serie de pretenţii.

Kapetanos, în atenția Stelei

Pantelis Kapetanos
Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formației Steaua, a declarat că în momentul în care atacantul formaţiei CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, se va despărţi de gruparea ardeleană, oficialii campioanei României îl vor contacta pentru un transfer.

VIDEO - Gest de solidaritate între animale: un căţel care are doar trei picioare deschide uşa unui alt căţel

Un câine cu doar trei picioare deschide o uşă pentru un alt câine
O înregistrare video surprinde o dovadă impresioantă de prietenie şi solidaritate între doi căţei, a fost postată în 30 iulie pe site-ul de videosharing YouTube a adunat deja peste 70.000 de vizulaizări. În filmare se poate observa cum nn câine, care are doar trei picioare îi vine în ajutor un alt patruped care şi doreşte să deschidă o uşă şi nu reuşeşte.

David Beckham s-ar putea apuca de actorie

Fotbalistul englez David Beckham s-ar putea apuca de actorie
David Beckham s-ar putea apuca de actorie. Potrivit cotidianului britanic The Sun, celebrul fotbalist englez ar putea apărea în curând într-un film de acţiune gen James Bond. Cel care şi-a petrecut ultimele luni în echipa PSG a primit un mic rol în filmul “The Secret Service” al regizorului Matthew Vaughn.

Walter, audiat din nou de DIICOT!

Florian Walter, fostul finanțator al Universității Cluj, a fost audiat luni dimineață în cazul Dosarul Transferurilor 2.

Clujul are cei mai mulţi profesori titularizaţi

Clujul are cei mai mulţi pofesori titulari
Promovabilitate de 79,89% la concursul pentru ocuparea posturilor didactice ce a avut loc în 30 iulie 2013. Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a anunţat că în judeţul Cluj s-a înregistrat cel mai ridicat procent al notelor peste 7, necesare titularizării (56,82%), iar cel mai scăzut porcentaj s-a înregistrat în judeţul Mehedinţi (30,02%).

Deplasare grea pentru CFR

CFR Cluj va juca în această seară în deplasare cu FC Vaslui, una dintre rivalele "feroviarilor" din ultimii ani. Elevii lui Mircea Rednic speră să obțină în Moldova prima victorie din acest sezon.