monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Baschet masculin: U Mobitelco Cluj a câştigat Memorialul ''Elemer Tordai''

sursa foto:mediafax.ro
''U'' BT Mobitelco Cluj-Napoca a câştigat Memorialul ''Elemer Tordai'', după ce a învins, vineri, în ultimul meci, o veritabilă finală a competiţiei, echipa gazdă, CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 88-77 (24-21, 24-23, 19-16, 21-17), în Sala Sporturilor ''Transilvania''.

Biletele de tren se scumpesc de la 1 septembrie

Biletele de tren se scumpesc de la 1 septembrie
Preţul biletelor de tren se va majora, diferenţiat, pe zone kilometrice, cu până 10% de la 1 septembrie 2013, potrivit Ordinului pentru aprobarea tarifelor de deservire generală din transportul feroviar public de călători publicat în Monitorul Oficial.

Ce spune doctorul Mihai Lucan despre transplantul lui Arşinel

sursa foto: evz.ro
Directorul Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Mihai Lucan, a declarat, vineri, că maestrul Alexandru Arşinel "a trecut cu bine peste operaţia de transplant renal la care a fost supus în cursul zilei de joi".

Chiricheş, transferat oficial la Tottenham

Chiricheş, transferat oficial al Tottenham
Fundaşul român Vlad Chiricheş s-a transferat oficial de la Steaua Bucureşti la formaţia engleză de fotbal Tottenham Hotspur, potrivit site-ului clubului londonez, citat de Agerpres.

Alexandru Arşinel a fost supus unei operaţii de transplant de rinichi la Cluj

sursa foto: jurnalul.ro
Actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" a suferit, joi, o operaţie de transplant renal efectuată cu succes la Cluj de echipa condusă de profesorul universitar Mihai Lucan, şeful Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal. Acesta se află acum internat la terapie intensivă.

Reușită istorică: "Mini-creiere" umane concepute în laborator

Cercetătorii austrieci au reuşit să cultive în laborator creiere umane în miniatură
Cercetătorii austrieci au reuşit să cultive în laborator creiere umane în miniatură, care ar putea să-i ajute să înţeleagă mai bine modul în care acest organ este afectat de diverse boli neurologice rare, potrivit unui studiu publicat în revista Nature, informează bbc.co.uk.

Ziua Limbii Române, sărbătorită azi și mâine la Cluj

Ziua de sâmbătă, 31 august 2013, declarată Ziua Limbii Române, este sărbătorită în Cluj-Napoca prin două evenimente, desfăşurate astăzi și sâmbătă la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central la inițiativa Asociaţiei Inima Ardealului, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca.

PNL: Proiectul Roşia Montană va fi reanalizat în Parlament

Proiectul Roşia Montană va fi reanalizat în Parlament
Liderii PNL au susţinut, joi seară, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că în cazul proiectului Roşia Montană va fi realizată o nouă analiză la nivelul Parlamentului, fiind posibilă majorarea redevenţei pentru exploatare.