monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum au făcut interlopii legea în Cluj

Poliţişti
Scandalul în care au fost implicaţi mai mulţi angajaţi ai firmei de pază Scutul Negru, ce a culminat cu arestarea a zece angajaţi printre care şi luptător de K1 Răzvan Benche, nu este singular, mai multe scene violente cu implicarea angajaţilor firmei Scutul Negru având loc în cursul lunii iulie în Cluj.

O clujeancă a devenit campioană naţională de juniori 1 la 200 şi 400 m

Clujeanca Bianca Răzor, de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, a devenit dublă campioană naţională de juniori la 200 m, în 23sec62/100, şi 400 m, în 52sec34/100, la finalele Campionatului Naţional de juniori 1, desfăşurate vineri şi sâmbătă, pe stadionul Iolanda Balaş-Soter din Bucureşti.

Află cine va fi gazda premiilor Oscarul în 2014

Prezentatoarea şi actriţa de comedie Ellen DeGeneres va fi gazda ediţiei din 2014 a premiilor Oscar
Prezentatoarea şi actriţa de comedie Ellen DeGeneres va fi gazda ediţiei din 2014 a premiilor Oscar, informează BBC. DeGeneres a mai prezentat celebrul eveniment şi în 2007, când a fost urmărită de peste 39 de milioane de telespectatori.

Un celebru cuplu de actori divorţează după 13 ani de căsnicie

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas
Actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au decis să divorţeze, informează sâmbătă Europa Press şi El Mundo, care scriu că, după câteva săptămâni de zvonuri pe această temă, revista Star şi Gtres au confirmat informaţia despre dezmembrarea unuia dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood.

Silvio Berlusconi riscă să nu aibă dreptul de a candida şase ani în urma condamnării în dosarul Mediaset

 Silvio Berlusconi riscă să nu aibă dreptul de a candida şase ani în urma condamnării în dosarul Mediaset
Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Mediaset, va riscă să nu mai aibă dreptul de a candida pentru funcţii publice timp de şase ani. În plus, procurorii cer ca fostul premier italian să predea paşaportul normal şi paşaportul diplomatic, ca măsură preventivă pentru a se evita părăsirea ţării înainte de punerea în aplicare a pedepsei.

De ce este bine ca bărbaţii să nu sară peste micul-dejun

bărbaţii care nu iau micul-dejun prezintă un risc mai mare de a suferi o criză cardiacă
Persoanele care iau micul-dejun în fiecare dimineaţă prezintă un risc mai mic de maladii cardiace în comparaţie cu persoanele care aleg să sară peste prima masă a zilei, potrivit unui studiu realizat pe 27.000 de voluntari de sex masculin.

Cetăţean ceh, găsit mort într-o celulă din Capitală

Un cetăţean ceh arestat pentru a fi extrădat a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în celula sa din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, au declarat oficiali ai instituţiei. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost adus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce a fost arestat în vederea extrădării.

Adio dureri de măsele! S-a descopetit un nou tratament care vindecă cariile dentare!

Adio dureri de măsele! S-a descopetit un nou tratament care vindecă cariile dentare!
De acum putem spune adio durerilor de măsele cauzate de cariile dentare. Cercetătorii francezi au realizat o descoperire importantă în domeniul terapiilor celulare aplicate în sănătatea bucodentară. Aceasta vizează potenţialul regenerator al celulelor suşă care a putea reconstrui pulpa dentară vindecând cariile.