monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Vettel s-a impus în Belgia

Sebastian Vettel
Sebastian Vettel și-a consolidat poziția de lider în clasamentul piloților, în urma victoriei din Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei.

Transformarea spitalelor în fundaţii, un plan cu bătaie lungă

La o lună de la postarea pe site-ul Ministerului Sănătăţii a unui proiect referitor la modificarea statutului spitalelor nu s-a ajuns la niciun consens cu părţile implicate. Spitalele de interes naţional ar urma să devină instituţii autonome, iar cele de interes local, fundaţii sau asociaţii non-profit.
PNL

PNL are două propuneri pentru Ministerul Transporturilor

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor care vor fi înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de duminică din BPN al PDL.

Numele Ramonei Mănescu, vehiculat pentru Ministerul Transporturilor

Ramona Manescu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică, înainte de reuninea Biroului Politic Naţional, dacă sunt şanse ca europarlamentarul Ramona Mănescu să se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el răspunzând: „Sunt şanse“.

Un motociclist a dispărut misterios pe drumul dintre Câmpulung şi Cluj

Motociclist disparut
Un bărbat care a plecat în urmă cu mai bine de o săptămână de la Câmpulung Moldovenesc spre Cluj-Napoca a dispărut pe traseu, iar în momentul de faţă este de negăsit. Poliţiştii din Suceava îl caută acum pe Dan Dumitru Ciornohuz, iar familia acestuia este în stare de şoc. Bărbatul este şi pilot de curse, el participând la mai multe raliuri.