monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Pui de arici albinoşi

Ei au primit prenumele bebeluşului regal britanic!

Trei pui de arici albinoşi de la o grădină zoologică din Rusia au primit prenumele bebeluşului regal britanic, prinţul George de Cambridge, născându-se în aceeaşi zi cu fiul prinţului William.

Liderul Partidei Romilor Cluj: "Cioabă a fost doar un activist, nicidecum rege"

Florin Cioabă, autointitulatul rege al ţiganilor
Liderul Filialei Cluj a Partidei Romilor "Pro Europa", Aurel Roşianu, transmite condoleanţe familiei lui Florin Cioabă, dar spune că pentru întreaga comunitate a romilor din judeţul Cluj, Cioabă a fost "doar un activist rom/pastor, nicidecum 'rege' şi nu îl va recunoaşte niciodată ca lider al lor pe aşa-zisul 'rege' Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă".

Noi efecte negative ale băuturilor carbogazoase, asupra organismului

Băuturile carbogazoase, inamicele fertilităţii
Duşmani dovediţi ai persoanelor supraponderale, aceste băuturile gazoase ar putea fi alungate în curând şi din frigiderele celor care doresc să devină părinţi potrivit cercetătorilor americani care afirmă că un consum semnificativ de băuturi gazoase ar putea scădea fertilitatea.

Polițiștii locali au prins un hoț de CHILOȚI

Lenjeria Jolidon, tentantă pentru hoți
În timp ce îşi efectuau serviciul de siguranţă publică şi patrulare în zona Pieţei Unirii, „polițiștii locali” l-au depistat pe cetăţeanul B.L., care a sustras mai multe produse de la magazinul Jolidon.
Dorin Cioabă a fost încoronat rege internaţional al romilor, Daniel Cioabă - rege al romilor din România

Fiii lui Cioabă s-au bătut pe coroană. Romii vor avea doi regi autoproclamaţi.

Dorin Cioabă, fiul cel mare al lui Florin Cioabă, a anunţat, vineri, înainte de plecarea spre cimitir a cortegiului funerar, că fratele său cel mic, Daniel, va primi coroana tatălui său şi va fi rege al romilor din România, iar el va fi rege internaţional al romilor şi va purta o a doua coroană.

Restricții de circulație, sâmbătă în Piața Unirii

Restricții de circulație, sâmbătă în Piața Unirii
Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru sâmbătă, 24 august 2013 ca urmare a desfăşurării unui concurs de patinaj pe role în cadrul evenimentului „Zilele Culturale Maghiare” din Cluj.

10 străzi din centru și Zorilor rămân duminică fără gaz

Mai multe străzi din centru și Zorilor rămân fără gaz
E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de investiţii pe strada Republicii din municipiul Cluj-Napoca. Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente, pe mai multe străzi din această zonă va fi oprită alimentarea cu gaz duminică dimineața.

Dan Şova, extrem de interesat să publice contractul, din 2003, cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova
Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, a afirmat, în cadrul unei emisiuni difuzate joi seara, la Realitatea TV, că el personal, este extrem de interesat să publice contractul cu Bechtel, din 2003, pentru că acest lucru ar da posibilitatea să se vadă diferenţa de preţ de la momentul semnării documentului şi ceea ce a rezultat ulterior.

Salina Turda a fost gazda primului concert de operetă sub pământ

Prim-sopranele Amelia Antoniu şi Bianca Ionescu au concertat joi în Salina Turda
Prim-sopranele Amelia Antoniu şi Bianca Ionescu, artiste consacrate ale Teatrului Naţional de Operetă ”Ion Dacian” din Bucureşti, au evoluat joi în premieră absolută, pe scena amfiteatrului din Salina Turda în cadrul unui concert extraordinar, pus sub semnul exuberanţei şi al optimismului.

Depunerea dosarelor pentru RABLA, prelungită cu încă o lună

Sursă foto:www.gandul.info
Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat un nou termen pentru depunerea şi validarea dosarelor persoanelor juridice şi instituţiilor publice interesate de Programul "Rabla". Data limită, de 30 august, stabilită iniţial a fost prelungită cu încă o lună, până la 30 septembrie.

Fostul șef al vamilor din perioada înfloritoare a contrabandei este propunerea PNL pentru funcția de ministru al Transporturilor

Nini Săpunaru este propunerea PNL pentru funcția de ninistru al Transporturilor
După o săptămână în care s-au vehiculat mai multe nume care ar putea prelua portofoliul de la Transporturi, și după ce Crin Antonescu a dat asigurări că va fi numită o persoană "cu greutate" care nu are niciunfel de probleme cu legea, iată ca s-a făcut și anunțul. Postul de ministrul al Transporturilor i-a fost propus lui Nini Săpunaru, un nume cunoscut românilor, mai ales după marile scandaluri de corupţie care au zguduit ultima parte a anilor 1990.

Ponta îi cere președintelui să îi retragă lui Tokes ordinul Steaua României

Ponta îi cere președintelui retragerea Ordinului Steaua României lui Tokes
Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, preşedintelui Traian Băsescu o scrisoare în care apreciază că nu mai sunt întrunite condiţiile morale şi legale pentru ca Laszlo Tokes să deţină Ordinul Steaua României şi propune retragerea acestei distincţii, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Doi arbitri au fost suspendaţi pe viață de UEFA

Doi arbitri au fost suspendaţi PE VIAȚĂ de UEFA
Doi arbitri armeni au fost suspendaţi pe viaţă pentru că au încercat să manipuleze rezultatul unui meci din primul tur preliminar al Ligii Europa, în luna iulie, a anunţat, joi, UEFA.

Ceaiurile de plante şi mierea pot dăuna grav sănătății!

Ceaiurile de plante şi mierea pot dăuna grav sănătății
Ceaiurile de plante, considerate în general cu puteri vindecătoare şi o metodă naturistă de tratare a multor afecţiuni, pot dăuna grav sănătății deoarece conțin un un grup de compuşi chimici de origine vegetală, cu proprietăţi cancerigene.