monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Sursă foto: www.agerpres.ro

CO2 ar putea fi transformat în carburant?

Un student la Royal College of Art din Londra, Chang-Yeob Lee, a imaginat o structură care, fixată în jurul unei clădiri, ar putea aspira CO2 provenit din circulaţia rutieră şi l-ar putea transforma în carburant.
Florin Cioabă, autointitulatul rege al ţiganilor

Muzică de fanfară şi car alegoric la funeraliile regelui ţiganilor

Slujba de înmormântare a lui Florin Cioabă va începe vineri, la ora 11.00, în curtea casei acestuia, unde va fi amplasată o scenă pe care invitaţii îşi vor rosti mesajele, apoi va fi citit testamentul, după care cortegiul funerar, care va fi deschis de un car alegoric, va pleca spre cimitir.
John Lennon, The Beatles

John Lennon ar putea fi CLONAT

Medicul stomatolog Daniel Zuk, un fan al trupei The Beatles, a anunţat că intenţionează să îl cloneze pe John Lennon, folosind ADN-ul extras dintr-un dinte al legendarului cântăreţ britanic asasinat în 1980, informează site-ul revistei New Musical Express.

“Cârtiţa” Wikileaks vrea să devină femeie

Militarul american Bradley Manning, supranumit “cârtiţa” Wikileaks. Sursă foto: www.telegraph.co.uk
Militarul american Bradley Manning, supranumit “cârtiţa” Wikileaks, care a fost condamnat miercuri la 35 de ani de închisoare pentru dezvãluirea de informaţii secrete, a decis să facă tratament hormonal pentru schimbarea sexului, el dorind să devină femeie şi să aibă numele Chelsea.

AVERTIZARE METEO: Cod galben de FURTUNĂ la Cluj

Cod galben de FURTUNĂ la Cluj
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben pentru partea centrală a judetului Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, valabilă între orele 15:40 si 16:40.

Seri de Vară Clujene La Terenuri, în Mănăştur

În acest weekend locaţia Serilor de vară Clujene se mută în Mănăştur, La Terenuri unde vor avea loc ateliere pentru copii dar şi ateliere interactive, om-animal şi mai multe concerte.

Prima Casă în lei a luat startul

Blocuri in Cluj
Băncile au primit deja garanţiile de 1,2 mld. lei alocate pentru următoarea etapă a programului Prima Casă, în care instituţiile de credit vor putea acorda doar finanţări în lei.

Cum sabotează Guvernul Ponta agricultura românească

Producţia de cereale din acest an este foarte bună, însă va fi vândută la un preţ de nimic
Deşi se vorbeşte despre agricultură ca despre o posibilă salvare a economiei naţionale, Guvernul USL „nu numai ca nu face nimic pentru agricultură, dar îi pune şi piedici în funcţie de interesele clicii din jurul puterii”, atrage atenţia Elena Udrea, într-o analiză publicată pe blogul personal.

Mulţescu: „Întâlnim o fiară rănită“

Gheorghe Mulţescu, antrenorul celor de la Dinamo, a declarat că în partida cu Universitatea Cluj, de vineri, va întâlni „o fiară rănită“, iar formaţia sa va trebui să se lupte şi cu propriile greşeli.

FOTO: Trotuarele din Cluj-Napoca, pline de gropi şi maşini parcate

Trotuare Calea Motilor
Calea Turzii, Moţilor, Splaiul Independenţei, Fabricii de Zahăr, Plopilor sunt doar câteva din străzile cu trotuare imposibil de folosit de către pietoni din cauza gropilor şi lipsei asfaltului. Pe alte străzi, şoferii au transformat trotuarele în parcări.

13 clujeni merg la CN de atletism

Atleții de la CS Universitatea Cluj vor participa în perioada 24-25 august la etapa finală a Campionatului Național de Seniori de la București.

Clujeanul Mircea Pop va fi ÎNLOCUIT de la conducerea CNADNR

Mircea Pop va fi schimbat din funcţia de director general al CNADNR
Clujeanul Mircea Pop va fi schimbat din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) prin decizie a Consiliului de Administraţie, care se va întruni joi în acest sens, au anunţat premierul Victor Ponta şi ministrul Dan Şova, în subordinea căruia se află CNADNR.

Un mecanic clujean a scris Biblia în versuri, timp de 14 ani de zile

sursa foto: slova-crestina.ro
Un mecanic clujean a transpus Biblia în versuri, în 21 de volume. Lucrarea ar putea ajunge chiar în Cartea Recordurilor. Ioan Ciorca a lucrat 14 ani, în timpul liber, la acest proiect, despre care spune că nu conţine nimic religios. Primul volum a fost publicat cu sprijinul unui pastor din Statele Unite.

Report de peste 1,58 milioane euro la Loto 6/49

Report de peste 1,58 milioane euro la Loto 6/49
Astăzi vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La LOTO 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,58 milioane euro), informează Loteria Română.