monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Gunoaie lăsate în stradă pe Cojocnei

Tomberoanele cu gunoi sunt puse in drum pe strada Cojocnei
Clujenii care locuiesc pe strada Cojocnei nu mai suportă mirosul de la tomberoanele de gunoi care sunt puse în stradă, aproape de drum.
Alin Tise, senator de Cluj

PDL caută prezidenţiabil

În premieră, spun democrat liberalii, cel care va fi candidat al PDL la preşedinţie va fi ales de toţi cei peste 300.000 de membri ai partidului. De asemenea, conducerea PDL speră ca acela care va fi ales candidatul partidului să fie şi candidatul dreptei la prezidenţialele de anul viitor.

ANALIZĂ: Euro a sărit la 4,45 lei

Perspectivele ca, începând de luna viitoare, Rezerva Federală americană să reducă programul său de relaxare cantitativă a avut ca efect ieşiri ale investitorilor de pe activele considerate riscante, ceea ce a produs deprecierea monedelor emergente.

Oraşul văzut din turnul bisericii Sf. Mihail, la Zilele Maghiare

Turnul bisericii Sf. Mihail va fi deschis pentru public de luni până duminică, între orele 10.00 – 19.00. Evenimentele de luni din cadrul Zilelor Maghiare includ şi dezvelirea statuii Sf. Gheorghe din faţa bisericii de pe strada Mihail Kogălniceanu, restaurată cu bani de la Guvernul Ungariei.

Liviu Voinea: Pentru 2014 vrem o bugetare pe bază de criterii de performanţă

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea
Autorităţile române intenţionează să realizeze bugetul pentru 2014 pe bază de criterii de performanţă urmând ca nivelul de finanţare pentru anumite sectoare să fie stabilit în condiţiile îndeplinirii anumitor indicatori de performanţă, a declarat sâmbătă seară, ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, la România TV.

STUDIU privind efectele terapiei prin cumpărături

Multe persoane fac cumpărături atunci când se simt deprimate sau singure, dar, deşi acest "tratament" poate îmbunătăţi pe termen scurt starea de spirit, cercetătorii de la Universitatea din Chicago (SUA) susţin că este inutil, amplificând sentimentul de singurătate.

Peste 950 de clujeni au fost amendaţi în acest week-end

În perioada 15-18 august 2013 poliţiştii clujeni au desfăşurat acţiuni preventiv-reactive cu efective mărite şi controale complexe în locurile şi zonele de risc identificate atât în mediul urban, cât şi în localităţile rurale din judeţul Cluj.