monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tango argentinian pe bulevardul Eroilor

Tango pe Eroilor, sursa foto www.facebook.com/oanalaura.pop
Povestea tangoului argentinian se va regăsi pe una din importantele artere ale Clujului, în această seară, de la ora 20.00 în cadrul evenimentului “Tango en la calle”.

VEZI cum va fi vremea în week-end

Temperaturile vor creşte uşor faţă de ziua de vineri. La munte vor fi ploi slabe. Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în estul Transilvaniei şi 34 de grade în Banat şi Lunca Dunării.

RATUC a ANULAT amenda de 100 de lei primită de un tânăr care circula fără bilet

sursa foto: click.ro
Horia Mogoşan, tânărul sancţionat contravenţional cu 100 de lei după ce a fost prins circulând fără bilet pe mijloacele de transport din Cluj-Napoca de Sfântă Mărie deoarece casele de bilete erau închise, a primit vineri dimineaţa un răspuns din partea conducerii RATUC prin care era informat că amenda i se anulează.
Principesa Irina. Sursa foto: ro.stiri.yahoo.com

Principesa Irina a fost arestată în SUA

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite, pentru organizarea ilegală a unor lupte de cocoşi. Cei doi au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din apropiere de Irrigon, în statul american Oregon, în perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului.