monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Băsescu: Transilvania nu se negociază

sursa foto: evz.ro
Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Oarba de Mureş, că Transilvania nu este obiect de discuţie, de negociere, iar cei care consideră altfel nu fac decât să dezamăgească.

Amendat de controlorii RATUC, după ce nu a găsit nicio casă de bilete deschisă

sursa foto: click.ro
Un clujean a fost amendat, joi dimineaţă, cu 100 de lei, de către controlorii RATUC, după ce a fost prins circulând fără bilet. Tânărul se apără şi spune că nu a găsit nicio casă de bilete deschisă şi că nu este normal să primeşti amendă dacă nu ai posibilitatea să-ţi achiziţionezi un bilet. Reprezentanţii Primăriei spun că amenda este legală şi tânărul ar fi trebuit să caute o casă de bilete deschisă.

Ponta, întâmpinat la Putna cu "Bine ai venit, Măria Ta!"

sursa foto: a1.ro
Pelerinii au venit de la sute de kilometri distanţă ca să participe la slujba oficiată la mănăstirea Putna de Înalt Prea Sfinţitul Pimen, arhiepiscopul de Suceava şi Rădăuţi. Tot acolo a ajuns şi premierul Victor Ponta.

Despre destinele frânte în timpul războiului din Bosnia, în cadrul unei noi proiecții de film în Salina Turda

Marele ecran din Salina Turda se va reaprinde, la finalul acestei săptămâni, pentru o nouă proiecție de film la 80 de metri sub pământ. După succesul pe care l-a avut în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), pelicula Cercuri, în regia sârbului Srdan Golubovic, este adusă în atenția cinefililor turdeni și a vizitatorilor salinei vineri, 16 august, de la ora 17.00, în amfiteatrul minei Rudolf.

FOTO: Top locuri bântuite din România. Judeţul Cluj se află şi el în top

Foto: Arhiva Monitorulcj.ro
România are tradiţie lungă când vine vorba de locuri bântuite de fantome, case vizitate cu regularitate de strigoi, poveşti cu vârcolaci şi poveşti tragice care au născut legende sinistre. Potrivit revistei Unica, paranormalul este la el acasă în România, aşa că iată cele mai bântuite locuri din ţară.