monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Meci decisiv pentru Olimpia

Olimpia Cluj
Fotbalistele de la Olimpia Cluj vor juca marți un meci decisiv pentru calificarea în șaisprezecimile Ligii Campionilor.

Ziua Porţilor Deschise la ISU Cluj, mâine

Marţi, începând cu ora 10.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Avram Iancu al judeţului Cluj îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei.

Un mecanic de locomotivă din Cluj, prins în flagrant în timp ce fura motorină

sursa foto: contrasens.com
Un mecanic de locomotivă de la Depoul Dej Triaj a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unor poliţişti de la Poliţia Transporturi Cluj. Poliţiştii l-au prins pe mecanicul de locomotivă Mihai Pop, de la Depoul de Locomoptive Dej Triaj în flagrant în timp ce fura motorină din locomotiva unui tren de marfă.

Analiza: Euro revine spre 4,41 lei

Bacnote euro
Se pare că tendinţa de depreciere a monedei naţionale, care a culminat joia trecută cu creşterea cotaţiilor euro aproape de pragul de 4,46 lei, s-a temperat, duminică cursul principalelor valute coborând, cu excepţia dolarului.

FOTO - Cultura în mizerie: Cluj-Napoca, oraşul cu muzee închise şi degradate

Obiectele Muzeului de Istorie stau depozitate in saci
Din cele cinci muzee principale din municipiu, două sunt închise, unul se degradează pe zi ce trece, iar unul este revendicat de vechii proprietari. Cluj-Napoca va fi Capitală Europeană a Tineretului în 2015 şi aspiră la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, însă riscă să se prezinte ca un oraş fără muzee bine puse la punct.

Cîrstea a urcat pe 21 după turneul de la Toronto

Sorana Cirstea
Sorana Cîrstea, care a jucat duminică finala turneuluui de la Toronto, a urcat şase poziţii şi se află pe locul 21 în clasamentul WTA, cu 2.260 puncte. Românca a fost felicitată de Serena Williams.

FOTO: Coreea de Nord va avea propriul smartphone

Liderul Phenianului, Kim Jong-un a vizitat o fabrică ce va produce smartphone-uri
Coreea de Nord va avea propriul smartphone. Liderul Phenianului, Kim Jong-un a vizitat o fabrică ce va produce smartphone-uri şi şi-a dat acordul pentru începerea proiectului.

Grigoraș, anunțat oficial la CFR Cluj

Petre Grigoraș este începând de astăzi noul antrenor al formației CFR Cluj. Tehnicianul are ca obiectiv câștigarea campionatului.

PROGNOZA METEO pentru Transilvania, munte şi mare până în 25 august

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 15 - 25 august, în Transilvania, la munte şi la mare. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Peste 250 de jandarmi la Nicula şi Tăuţi de Sfânta Maria Mare

Peste 250 de jandarmi la Nicula şi Tăuţi de Sfânta Maria Mare

Pentru desfăşurarea în condiţii de maximă securitate, a manifestării religioase din perioada 14 – 15 august prilejuită de Hramul „Adormirea Maicii Domnului” a Mănăstirii Nicula, peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică în zonă.

Băsescu: România va “pune la punct” Budapesta

Preşedintele României, Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Izvorul Mureşului (Harghita), că 2013 e ultimul an în care politicienii ungari au putut să se plimbe atât de relaxat în România, el avertizând că statul român "îşi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei".

Clujeni branşaţi ilegal la curent, depistaţi de jandarmi

Clujeni branşaţi ilegal la curnet, depistaţi de jandarmi
În urma unor acţiuni punctuale desfăşurate în municipiul Cluj-Napoca şi municipiul Turda, în perioada 7 - 9 august, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca în cooperare cu lucrători ai S.C. Electrica Transilvania Nord S.A. Cluj, au identificat şapte proprietari ce aveau locuinţele branşate ilegal la reţeaua de curent a S.C. Electrica Transilvania Nord S.A.

A decedat cel mai căutat criminal de război nazist

Laszlo Csatari, considerat cel mai căutat presupus criminal nazist de război
Ungurul Laszlo Csatari, considerat cel mai căutat presupus criminal de război nazist, a decedat la vârsta de 99 de ani într-un spital din Budapesta, a declarat avocatul său, Gabor Horvath.