monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Astra – Universitatea Cluj, scor 3-1, în Liga I

Echipa Astra Giurgiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I. Elevii lui Daniel Isăilă au avut un start de meci în forţă, marcând de două ori în trei minute. Pentru clujeni a redus din diferenţă Găman, care a deviat în propria poartă.

USL declară război ANI

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda
Aproximativ 1.200 de primari se află în situaţie de incompatibilitate, din cauza prezenţei în conducerea societăţilor comerciale aflate în subordinea lor, iar 80% dintre primarii incompatibilii sunt de la USL. a anunţat, zilele trecute, pentru „Gândul“, Mariana Gâju, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Comunelor din ţară.

Iese sau nu Clujul din criză?

Monitorul de Cluj a comparat valorile actuale cu cele de anul trecut în cazul a patru indicatori capabili să reflecte starea economiei locale.

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Rednic

Schimbarea de antrenor la CFR Cluj s-a oficializat astăzi. „Feroviarii“ au anunțat oficial despărțirea de Mircea Rednic și urmează să fie făcut public numele noului antrenor.

Primăria amenajează doar cu gândul zone pentru plimbat câinii

In strainatate locurile pentru plimbarea cainilor sunt ingradite, sursa foto: www.mandanparks.com
Proprietarii de câini îşi plimbă animalele de companie în locuri neîngrădite, cu suprafeţe extrem de mici şi situate în zona străzilor intens circulate de maşini. Primarul Emil Boc promite amenajarea unor locuri pentru plimbarea animalelor de companie pe malul Someşului şi la cartodromul din Gheorgheni, fără a avansa însă un termen concret.

MAE reacţionează la declaraţiile autonomiste ale liderului Jobbik

sursa foto: gandul.info
Ministerul Afacerilor Externe "condamnă cu fermitate şi respinge" declaraţiile făcute, în cursul zilei de sâmbătă, în cadrul Taberei de vară de la Joseni, cu privire la autonomia pe criterii etnice, informează un comunicat de presă.