monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Şase persoane arestate, după descoperirea a o mie de plante de marijuana

sursa foto: graphics20.com
Poliţia spaniolă a confiscat peste o mie de plante de marijuana în două operaţiuni realizate în localităţile Jijona şi Benitachell, din provincia Alicante, şi a arestat şase persoane - cinci bărbaţi şi o femeie - având naţionalităţi spaniolă, română şi olandeză şi vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani, scrie sâmbătă publicaţia La Informacion.

Desene cu steagul Ungariei pe stâncile din Cheile Râmeţului

sursa foto: stirileprotv.ro
Poliţiştii din Alba au declanşat o anchetă, sâmbătă, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei organizaţii ecologice că pe câteva stânci din Cheile Râmeţului au apărut mai multe desene de diferite dimensiuni reprezentând steagul Ungariei.

Alternativă la lentoarea statului: primul drum făcut din FONDURI PRIVATE

sursa foto: vestic.ro
Autorităţile prahovene vor deschide circulaţiei publice primul drum construit în judeţ după 1989, tronsonul rutier, care are 18 kilometri şi care va lega staţiunea Buşteni de Valea Doftanei, fiind construit din fonduri private, în condiţiile în care pentru acest drum nu s-au alocat bani publici.

Obama: "Putin se comportă ca puştiul plictisit din fundul clasei"

sursa foto: rt.com
Cu o zi înainte de a pleca în vacanţă, preşedintele american Barack Obama a negat că ar avea relaţii proaste cu omologul rus Vladimir Putin, însă a spus că uneori liderul de la Kremlin se comportă “ca puştiul plictisit din fundul clasei”, transmite Reuters.

Cultura clujeană are un şef nou detaşat de la Olt

sursa foto: olttv.ro
Noul şef al Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Naţional (DCCPN) Cluj este istoricul Dorin Teodorescu, fost şef al DCCPN Olt. Acesta a fost detaşat prin ordin al Ministrului Culturii la Cluj, după ce la concursul pe post nici un candidat nu a fost declarat câştigător.

Mai multe trenuri pentru credincioşii care merg la Mănăstirea Nicula

sursa foto: enational.ro
CFR Călători informează că în data de 15 august pentru preluarea fluxului de pasageri estimat cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului - Sfânta Maria Mare vor circula suplimentar următoarele trenuri spre/dinspre centrul de pelerinaj din Ardeal - Mănăstirea Nicula.

"Avem prea puţine biserici". Vezi cine a declarat asta

sursa foto: glasul.ro
Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, părintele Constantin Stoica, consideră că nu avem suficiente lăcaşuri de cult. Cel mai bun exemplu în acest sens este Capitala, spune Stoica, unde, în cele 300 de biserici, încap doar 5% din credincioşi.

Băsescu a făcut praf Mamaia lui Mazăre. "E MURDAR!"

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut câteva ore, vineri seară, într-un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, împreună cu soţia sa, Maria, şeful statului spunând că s-a simţit bine acolo, singura sa nemulţumire fiind legată de Mamaia pentru că nu ar fi suficient de curată.

Pâinea albă, mezelurile şi băuturile energizante, ALIMENTELE PERICOL

sursa foto: badpolitics.ro
Societatea modernă favorizează excesul alimentar, alimente "neprietenoase" precum pâinea albă, cârnaţii şi mezelurile, dar şi mâncărurile congelate fiind introduse în dieta zilnică, deşi acestea reprezintă un adevărat pericol pentru sănătatea şi vitalitatea organismului.