monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Situația U pune sub semnul întrebării numărul de echipe din Liga I

Ediţia 2013/2014 a Ligii I de fotbal se va disputa într-o formulă cu minim 15 echipe sau cu maxim 17 echipe, în funcţie de rezolvarea apelurilor echipelor U Cluj la TAS şi respectiv Săgeata Năvodari la Comisia de licenţiere, a declarat preşedintele Mircea Sandu, la finalul adunării generale ordinare a FRF de sâmbătă.

Prețurile apartamentelor s-au stabilizat

Ultimii doi ani au fost marcați de o evidentă tendință de stabilizare a prețurilor locuințelor. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, în 2012 apartamentele noi și vechi scoase la vânzare în întreaga țară au consemnat cel mai mic declin de la debutul crizei încoace: 1,3%, de la 991 la 978 de euro pe metru pătrat util. Și 2011 a adus o îmbunătățire față de anii anteriori din acest punct de vedere, marja anuală de scădere a preţurilor ajungând la 4%.  

UPDATE: Un clujean s-a aruncat de pe pod în Arieș

O persoană de circa 30 de ani s-a aruncat de câteva minute de pe podul Hărcana în Arieș. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj în acest moment se intervine cu o autospecială și un echipaj Smurd.

Peste 1600 de spectatori la deschiderea TIFF 2013

    Pe scena Ursus Open Air din Piaţa Unirii s-a deschis oficial, vineri seară, cea de-a 12-a ediţie a Festivalul Internaţional de Film Transilvania, în prezenţa invitaţilor, a oficialităţilor locale şi a peste 1600 de spectatori dispuşi să înfrunte vremea capricioasă pentru o comedie savuroasă regizată de inconfundabilul Pedro Almodóvar: Amanţii pasageri.  

Gabriel Tamaş a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile

Internaţionalul român Gabriel Tamaş, jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, în urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1. Interdicţia a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.