monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prima victorie pentru CFR! 5-0 la Bistriţa!

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), pe Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1 şi a obţinut primul succes din 2013.

Băsescu felicită gimnaştii medaliaţi la Moscova şi antrenorii

Preşedintele Traian Băsescu a transmis duminică, printr-un mesaj postat pe Facebook, felicitări Larisei Iordache, Dianei Bulimar şi lui Flavius Koczi, sportivii medaliaţi la Campionatele Europene individuale de la Moscova, precum şi antrenorilor acestora, mulţumind pentru gloria adusă României.

Maratonul International Cluj, editiţa a III-a, 21 aprilie 2013

Cea de-a treia editiţe a Maratonului Internaţional Cluj a fost câstigată de un kenian. Kenianul Bernard Talam, în vârstă de 28 de ani, a câştigat cursa de de 42.195 km, cu timpul de 2:25:00. Locul doi la maraton a fost câştigat de clujeanul Mircea Marian Săcară, cu timpul de 2:27:00, iar pe poziţia a treia s-a clasat Olah Tamas, din Ungaria.

Vettel a câștigat în Bahrain

Sebastian Vettel a câştigat, duminică, Marele Premiu al Bahrainului, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula1, germanul fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen şi de francezul Romain Grosjean, ambii de la Lotus-Renault.

După jafurile din pădurile Clujului, autorităţile se întrec în campanii de împădurire

După jaful din pădurea de la Mărişel, unde au fost tăiaţi ilegal peste 15.000 de arbori şi după arestarea şefului Direcţiei Silvice Cluj, Traian Mariş, pentru a trece cu vederea ilegalităţile comise, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu şi prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan, au organizat campanii de împădurire la Mărişel, respectiv la Viişoara.

Şomajul a revenit sub nivelul de 4% la Cluj

După ce la sfârşitul lui februarie rata şomajului a depăşit 4%, consemnându-se totodată un nou maxim al ultimilor doi ani, în martie indicatorul a schimbat din nou prima cifră, de această dată fiind vorba de o scădere a numărului de clujeni în căutarea unui loc de muncă.

CUTREMUR în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade a avut loc în această dimineaţă în zona seismică Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.