monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

România – Danemarca 5-0! Urmează Olanda

Echipa de Cupa Davis a României a confirmat așteptările și a trecut fără probleme de Danemarca, „tricolorii“ câștigând toate cele 5 meciuri jucate la Sala „Horia Demian“.

APEL UMANITAR: Un dop de plastic pentru viața Alexandrei!

V-ați fi gândit vreodată că puteți ajuta o viață cu un dop? Părinții unei fetițe care are nevoie de o intervenție chirurgicală în China au găsit o firmă dispusă să valorifice dopuri de plastic. Pentru a-și salva copilul de 12 ani, aceștia și-au pus speranța în bunăvoința celor care îi vor ajuta să strângă cantitatea necesară care îi poate salva viața fiicei lor.

Slujbă de pomenire a ÎPS Bartolomeu, la doi ani de la moartea sa

Câteva sute de clujeni au participat, duminică, la slujba de pomenire a ÎPS Bartolomeu Anania, la doi ani de moartea mitropolitului. Slujba a fost oficiată la Catedrala Metropolitană din Cluj-Napoca de un sobor de preoţi, în frunte cu mitropolitul Andrei Andreicuţ.

600.000 de oameni mor lunar din cauza cancerului

Cei trei factori majori care provoacă apariţia cancerului sunt fumatul, consumul de alcool şi obezitatea. Cancerul ucide lunar 600.000 de oameni, la nivel mondial.

CLUJ: Luni, plata impozitului pe clădiri şi pe terenuri este suspendată

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că în perioada 1-4 februarie 2013 la ghişeele primăriilor de cartier, ale Direcţiei de taxe şi impozite şi din strada Moţilor nr. 7 nu se va încasa impozitul pe clădiri şi impozitul pe terenuri, pentru persoane fizice şi juridice, pentru efectuarea operaţiunilor de recalculare a taxelor şi impozitelor pe anul 2013.

Lista taxelor din noul Cod Fiscal

Noul Cod Fiscal care a intrat în vigoare vineri prevede, printre altele, introducerea de taxe noi, precum şi majorarea unora deja existente. Modificările au vizat toate taxele importante, între care TVA, CAS, impozitul pe venit, impozitul pe profit, precum şi modificarea sistemului de impozitare din agricultură.

Piţurcă: "Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile"

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 1-4, că nu poate să le reproşeze elevilor săi decât golurile şi a subliniat că pentru el nu contează rezultatul.

România a pierdut amicalul cu Polonia, 1-4

Echipa naţională a României a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 4-1 (4-1), de selecţionata Poloniei, într-un meci amical disputat la Malaga.