monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tarcisio Bertone va deveni PAPĂ INTERIMAR

Cardinalul şambelan, italianul Tarcisio Bertone, va deveni, după demisia lui Benedict al XVI-lea, un fel de Papă interimar, însărcinat cu administrarea Bisericii până la alegerea noului Suveran Pontif, urmând să exercite puteri net reduse.

AFLĂ cum va fi vremea luni şi marţi

Luni, vremea va fi predominant închisă în ţară şi temporar va ploua pe arii extinse în sud-vestul, sudul şi estul ţării şi izolat în rest.

“U” Jolidon a fost învinsă la Baia Mare

“U” Jolidon a pierdut duminică o bătălie importantă în lupta pentru locul doi în Liga Naţională. Elevele lui Gheorghe Covaciu au pierdut deplasarea de la HCM Baia Mare, 21-27.

Liberalii şi-au (re)ales liderii

Liberalii s-au întrunit sâmbătă, în capitală, în cadrul Congresului Extraordinar, pentru a-şi alege conducerea.

Potaissa a învins pe Dinamo

Potaissa Turda a dat indirect o mână de ajutor “vecinilor” de la “U” Transilvania, învingând pe Dinamo, o contracandidată a clujenilor la evitarea retrogradării.

Handbaliştii par condamnaţi la retrogradare

“U” Transilvania Cluj a pierdut meciul din deplasare cu CS Caraş-Severin. Reşiţenii au avut mici emoţii doar în prima repriză, la capătul căreia conduceau cu 15-11.

FOTO – Prezentare de modă la Balul Operei 2013

Invitaţii ediţiei din acest an a Balului Operei au asistat şi la o prezentare de modă a unor designeri de la Alta Moda Roma, Marina Mansanta, Luigi Gaglione, Tina Arena, Gai Mattiolo.

O persoană reţinută în cazul elevului din Huedin decedat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin efectuează o anchetă în cazul elevului de 18 ani, care a murit sâmbătă dimineaţa, după ce a plecat de la Balul îndrăgostiţilor organizat într-o sală de festivităţi din oraş de către tineri de la Liceul Octavian Goga, iar Judecătoria Huedin a dispus reţinerea unei persoane pentru 24 de ore.

FOTO - Balul Operei a readus, prin vals şi sub bagheta dirijorului David Crescenzi, specificul italian la Cluj-Napoca

Balul Operei, găzduit în incinta Operei Naţionale, a readus, anul acesta, când împlineşte 21 de ani, prin vals şi muzică, tradiţia italiană la Cluj-Napoca. Marele Bal al Operei este un eveniment unic de impact naţional, amplă manifestare cultural-artistică polivalentă şi gală dedicată valorii. A devenit o tradiţie la Cluj-Napoca din 1992.