monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

GAFĂ la muzeul din Deva: Aurel Vlaicu a fost confundat cu Traian Vuia

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva a vrut să scoată la vânzare 50 de căni pentru a omagia împlinirea a 100 de ani de la moartea lui Aurel Vlaicu, dar din cauza unei grafe au retras cănile de la vânzare : pe căni era chipul lui Traian Vuia, dar scria că este Aurel Vlaicu.

Klaus Iohannis a fost ales prim-vicepreşedinte PNL

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost ales prim-vicepreşedinte al PNL iar Eduard Hellvig - secretar general. De asemenea, au fost aleşi şi cei 31 de vicepreşedinţi ai PNL, din care 15 cu atribuţii executive. Clujeanul Horea Uioreanu este unul dintre vicepreşedinţi.

OSCAR 2013: Cupluri de actori care au câştigat premiul

Penelope Cruz şi Javier Bardem, Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, Fran Welsh şi Peter Jackson şi Anne Bancroft şi Mel Brooks se numără printre cuplurile celebre de la Hollywood alcătuite din parteneri de viaţă care au câştigat fiecare cel puţin un premiu OSCAR, relatează movies.msn.com, citat de Mediafax.

Convenţia Naţională a PDL, la Romexpo, cu 5.000 de candidaţi

CNC al PDL a decis organizarea Convenţiei Naţionale a partidului în 23 martie, la Romexpo, la care să participe 5.000 de delegaţi, Consiliul votând astfel în favoarea propunerii Colegiului Director, deciziile fiind luate cu majoritatea voturilor.

Tradiţii şi obiceiuri de Dragobete

Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii.

Lista completă a conducerii PNL propusă de Crin Antonescu - 31 de vicepreşedinţi

Lista propusă de Crin Antonescu, candidat pentru un nou mandat la şefia PNL, cuprinde 15 vicepreşedinţi cu atribuţii executive şi alţi 16 vicepreşedinţi care urmează a fi aleşi în congres, alături de prim-vicepreşedintele PNL şi secretarul general. Printre cei 31 se află şi clujeanul Horea Uioreanu.

Emil Boc NU candidează la şefia PDL

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a reiterat sâmbătă că nu va candida pentru o funcţie în structura de conducere a partidului.

Elena Băsescu o susţine pe Udrea la şefia PDL

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la sosirea la reuniunea CNC al partidului, că o susţine pe Elena Udrea pentru şefia partidului, arătând că aceasta este o persoană foarte energică, combativă, o luptătoare.

Filmul „Amour”, marele câştigător la premiile Cesar 2013

Lungmetrajul „Amour” de Michael Haneke, recompensat cu premiul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes 2012, a fost marele câştigător la gala César 2013, obţinând trofeele categoriilor principale, inclusiv distincţia pentru cel mai bun film.

PNL îşi alege astăzi noua conducere

Astăzi, la Palatul Parlamentului va avea loc congresul ordinar al PNL în cadrul căruia liberalii îşi vor alege noua conducere.