monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

CFR Cluj speră într-o victorie cu Inter

Oficialii echipei de fotbal CFR 1907 Cluj speră într-o victorie cu Inter Milano şi în calificarea în faza următoare a Europa League.

VEZI unde se ascund mâine RADARELE

În municipiul Cluj-Napoca aparatele radar pot fi amplasate pe următoarele artere principale: Aurel Vlaicu, Calea Turzii, Calea Floreşti, Observatorului, Corneliu Coposu.

Guvernul trebuia să reducă schema de sprijin pentru energia regenerabilă

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a propus Guvernului, încă din 2012, să reducă schema de sprijin pentru energia regenerabilă produsă în microhidrocentrale şi panouri fotovoltaice, iar Executivul trebuia să decidă în acest sens, diminuând sprijinul din 2013, spune un reprezentant al Autorităţii.

Panourile publicitare influenţează comportamentul șoferilor

Panourile publicitare amplasate pe marginea căilor rutiere predispun la accidente de circulaţie, întrucât ele influenţează într-un mod negativ comportamentul din trafic al conducătorilor auto, informează dailymail.co.uk.

Mitropolia Clujului vrea să obţină administrarea Fundaţiei Gojdu

Membrii Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Clujului vor reluarea demersurilor legale pentru obţinerea şi administrarea moştenirii Fundaţiei Gojdu, fundaţie care ar trebui să se ocupe exclusiv de educaţia tinerilor "distinşi la învăţătură şi lipsiţi de mijloace materiale".

Paulo Sergio: Ar fi un cadou fantastic pentru mine să ne calificăm

Antrenorul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi un cadou fantastic pentru el dacă formaţia sa se va califica în optimile de finală ale Ligii Europa, mai ales că în urmă cu o zi a împlinit 45 de ani.

Liberalii dezbat joi propunerile de modificare a statutului PNL

Până la Congresul de la sfârşitul săptămânii, liberalii mai trebuie să dezbată propunerile privind modificarea statutului. Printre cele prezentate de „dizidenţii“ din PNL, cum i-au numit unii colegi de partid pe Vlad Moisescu şi Andrei Chiliman, se numără alegerea tuturor membrilor Biroului Politic prin vot uninominal, inclusiv a secretarului general al partidului sau desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale prin votul tuturor membrilor de partid în cadrul unor alegeri primare. O altă propunere de modificare se referă la limitarea numărului de mandate consecutive de preşedinte al partidului la cel mult două.

Universitatea Cluj vinde cinci jucători. Vezi CUM și pe CINE.

SC FC Universitatea Cluj SA, societatea care administrează clubul de fotbal cu acelaşi nume, aflată în insolvenţă, a publicat pe site-ul oficial al grupării ardelene două anunţuri prin care organizează concurs de oferte pentru transferul a cinci jucători.

Gunter Verheugen: Oraşul Cluj-Napoca este prin excelenţă european

Fostul comisar european pentru extindere Gunter Verheugen consideră că oraşul Cluj-Napoca este prin excelenţă european, iar dacă dorim să definim identitatea europeană este suficient să privim spre acest oraş situat în inima Transilvaniei.

Judecătorii clujeni au dat sentinţa în cazul puşcaşului de la Galeriile Ferdinand. VEZI dacă merge la închisoare

Judecătoria Cluj-Napoca a decis, miercuri, să-l condamne pe Marius Moga la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni cu suspendare pentru încălcarea regimului armelor şi ultraj şi tulburarea liniştii publice, termenul de încercare fiind de 5 ani. Marius Moga a tras în luna decembrie 2012 două focuri de armă în incinta centrului comercial Galeriile Ferdinand.

Cadu: avem puţine şanse, dar putem să batem Inter

Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat miercuri înaintea partidei retur din 16-imile de finală ale Ligii Europa, cu Internazionale Milano, că echipa are puţine şanse de calificare, dar că vor lupta pentru această şansă: „Vom face tot ce vom putea să obţinem un rezultat important”.

Adriana Săftoiu şi Robert Turcescu vin la Cluj să-şi prezinte lucrăriile ştiinţifice

Cei doi vor participa, în calitate de doctoranzi ai Universităţii Babeş-Bolyai, la cea de-a II-a Sesiune ştiinţificǎ a studenţilor-doctoranzi de la Şcoala Doctoralǎ de Ştiinţe Politice şi ale Comunicǎrii, care va avea loc vineri, începând cu ora 9,00, în Amfiteatrul 101 al Facultǎţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicǎrii.

Protestatarii lui Ponta şi Verheugen, legitimaţi de jandarmi la colţ de stradă. Jandarmeria: nu am vrut să facem tam tam în faţa Universităţii

Tinerii care au protestat miercuri la decernarea titlului de Doctor Honorisa Causa comisarului european pentru extindere Gunter Verheugen, afişând mesaje obscene la adresa acestuia, dar şi mesaje ironice la adresa premierului Victor Ponta, au fost aşteptaţi de jandarmi la colţ de stradă pentru a fi legitimaţi.

Mâine începe Rabla la H&M!

Începând de mâine, 21 februarie, H&M va demara programul rabla la haine, în şase din magazinele din România, printre care şi magazinul retailerului din Iulius Mall Cluj.

Un grup de clujeni respinge extinderea Iulius Mall pe malul lacului

Asociația Ecologistă Floarea de Colț și Fundația Desire nu sunt de acord cu extinderea Iulius Mall cu două clădiri şi vor fi prezenţi la şedinţa de consiliu local de mâine unde va fi dezbătut proiectul de hotărâre pentru aprobarea construirii celor două imobile.

Vasile Puşcaş: Gunter Verheugen a avut o contribuţie de netăgăduit în procesul de extinde a UE

Fostul negociator şef al României cu UE, profesorul Vasile Puşcaş, a evidenţiat contribuţia de netăgăduit adusă de Gunter Verheugen în procesul de extinde a Uniunii Europene, miercuri, în Laudatio rostit la ceremonia de conferire a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeş-Bolyai fostului comisar european pentru extindere din perioada 1999-2004.

Grecia e PARALIZATĂ: Grevă generală de 24 de ore, prima din acest an

Mii de demonstranţi împotriva politicii de austeritate au ocupat miercuri străzile din Atena, într-o nouă zi de grevă generală, prima din acest an, lansată de sindicate în semn de protest faţă de reducerile de cheltuieli şi creşterile de taxe, măsuri ce ameninţă să împingă şomajul la 30% în 2013, transmite AP.

Microbuzele şcolare din judeţul Cluj, insuficiente

Mai multe comune din judeţul Cluj au nevoie de microbuze pentru transportul elevilor la şcoală. Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj a cerut Ministerului Educaţiei 54 de microbuze.

Günter Verheugen primeşte astăzi titlul de DHC al UBB

Universitatea Babeş-Bolyai îi va acorda astăzi titlul de Doctor Honoris Causa lui Günter Verheugen, membru al Comisiei Europene 1999-2009, comisar european pentru extindere în perioada 1999-2004.

Turdean, JEFUIT şi BĂTUT de o MINORĂ!

Un bărbat de 24 ani a sesizat ieri telefonic Poliţia municipiului Turda cu privire la faptul că a fost agresat de o persoană necunoscută în timp ce se afla în piaţa agroalimentară.

Peste 300 de jandarmi clujeni, mobilizaţi pentru meciul CFR Cluj-Inter Milano

Peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Internazionale Milano”, ce se va desfăşura începând cu ora 20.00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca.

GUVERNUL BULGAR A DEMISIONAT

Premierul a anunţat demisia în Parlament, după 10 zile de proteste în ţară.

Grecia din nou în grevă generală împotriva austerităţii

Grecia îşi va opri activitatea miercuri ca efect al grevei generale împotriva prelungirii măsurilor de austeritate cerute de creditorii internaţionali, UE şi FMI, ai căror reprezentanţi sunt aşteptaţi la Atena pentru a verifica punerea lor în aplicare, scrie AFP.