monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

FOTO - Retragere cu torţe, de Ziua Naţională

Retragerea cu torte
Militarii, însoţiţi de reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi de sute de clujeni au participat, în această seară, la retragerea cu torţe, cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 Decembrie.

FOTO - Noua placă a memorandiştilor, pe faţada Muzeului Etnografic

Placa comemorativa Muzeul Etnografic
La Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca a fost dezvelită, de Ziua Naţională a României, o nouă placă ce comemorează celebrul proces al memorandiştilor. Aceasta o înlocuieşte pe cea furată în primăvară acestui an, hoţii nefiind prinşi.

Mircea Luca, o legendă care nu moare niciodată!

Peste 1.000 de suporteri ai Universității Cluj au asistat la un eveniment istoric de Ziua Națională a României: dezvelirea statuii lui Mircea Luca, „un exemplu de om, un caracter model, o inimă care a bătut o viață pentru «U» și pentru oameni”.
Sursa foto: u-mobitelco.ro

Nicio șansă în fața campioanei

„U” BT Mobitelco a pierdut lamentabil pe terenul campioanei CSU Ploiești, scor 66-73 (13-12, 10-22, 15-27, 28-12).

Achiziţie cu cântec! Autobuze electrice în loc de alte tramvaie mov?

Tramvai mov
DNA Cluj a redeschis dosarul de corupţie privind achiziţia celor patru tramvaie mov prin firma poloneză PESA. Deocamdată pe şinele de tramvai modernizate circulă doar patru tramvaie noi. Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca nu ştiu dacă vor mai cumpăra alte tramvaie moderne.

Angajaţii Operei Naţionale din Cluj, nemulţumiţi că lucrează de 1 Decembrie. Conducerea Operei: Vor să saboteze cel mai bun spectacol al anului

Mai mulţi angajaţi ai Operei Naţionale Române Cluj-Napoca s-au arătat nemulţumiţi de faptul că au fost obligaţi să lucreze în data de 30 noiembrie şi 1 Decembrie, „zile libere prin lege”, după cum declară aceştia. Într-un comunicat de presă semnat “angajaţi Operă Cluj” aceştia precizează că, printr-o decizie abuzivă a conducerii, au fost chemaţi la repetiţii, înălcându-se astfel prevederile Codului Muncii. Conducerea Operei arată că instituţia are un regim special.