monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consilierii locali, chemaţi să aprobe proiectul privind construirea bazei sportive din Gheorgheni

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca va analiza în şedinţa ordinară din data de 14 noiembrie proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “construire complex de agrement în baza sportivă din Cartierul Gheorgheni, strada Alexandru Vaida Voevod din municipiul Cluj-Napoca“, proiect din iniţiativa primarului Emil Boc.

PREMIERĂ ISTORICĂ: Torţa olimpică a ajuns în spaţiu

sursa foto: romania tv.net
Doi cosmonauţi ruşi au ieşit, sâmbătă, din Staţia Spaţială Internaţională (ISS) în spaţiu cu torţa olimpică, pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice, cu trei luni înainte de cele de la Soci, potrivit imaginilor difuzate în direct de televiziunea rusă.
sursa foto: qmagazine.ro

Investitorii americani, ATAC DUR la Guvernul Ponta. "Sunt măsuri fără precedent"

Măsurile fiscale anunţate de Guvern determină o agravare fără precedent în ultimii 20 de ani a poverii fiscale pe care contribuabilii români trebuie să o suporte şi totodată vor afecta negativ investiţiile şi competitivitatea produselor româneşti, apreciază reprezentanţii Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham).

Lady Gaga a fumat marijuana pentru a suporta mai uşor durerile de la şold

Cântăreaţa americană Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent că a fumat "15 ţigări cu marijuana pe zi", pentru a suporta mai uşor durerile puternice pe care le simţea în zona şoldului drept, din cauza cărora a fost operată la începutul acestui an.
sursa foto: qmagazine.ro

Ion Iliescu, absent la Consiliul Naţional PSD din motive de sănătate

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a transmis reprezentanţilor PSD printr-un mesaj video înregistrat faptul că îi pare rău că nu poate fi fizic prezent la lucrările Consiliului Naţional, dar că a întocmit un "text de intervenţie", care apoi a fost prezentat de Ionuţ Vulpescu.

VIDEO: Beatles, cea mai piratată formație

Beatles este formația muzicală cea mai piratată pe internet pe plan mondial, se arată într-un studiu întocmit de societatea MUSO, ce are ca obiect de activitate combaterea pirateriei online și detectarea site-urilor care permit reproducerea sau descărcarea de conținuturi muzicale fără licență.

O firmă din Cluj este acuzată că a înşelat o agenţie de publicitate din Italia la meciul dintre Pandurii şi Fiorentina

sursa foto: uefa.com
O firmă din Cluj este acuzată de o agenţie de publicitate din Italia că a încasat mii de euro pentru difuzarea a şase spoturi publicitare în timpul meciului dintre Pandurii Târgu –Jiu şi Fiorentina, spoturi care nu au mai fost difuzate. În replică, firma din Cluj se apără şi spune că un singur spot din cele şase nu a fost difuzat din cauza unor probleme tehnice.

VIDEO: Demis Roussos, în concert pentru prima dată la Cluj. Vezi preţul biletelor

sursa foto: infomusic.ro
Pentru prima dată în Cluj-Napoca, Demis Roussos, artistul care a abordat de-a lungul carierei sale diverse genuri muzicale de la pop la folk şi rock progresiv cu un rafinament vocal deosebit și o discografie impresionantă, va susţine un concert de sărbători la Sala Sporturilor „Horia Demian” în data de 7 decembrie 2013 începând cu ora 19:00.