monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Eric de Oliveira, mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu

Eric: „Ne vom lupta până la capăt”

Mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Eric de Oliveira, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa se va lupta până la capăt în meciul împotriva echipei italiane Fiorentina, pentru a ocupa locul doi în grupa din Liga Europa, pentru a se califica în 16-imile competiţiei, meci ce se va desfăşura joi, 07 noiembrie 2013, de la ora 20:00, pe stadionul Cluj Arena.

Bucureştiul, cea mai poluată capitală europeană

Bucureştiul, cea mai poluată capitală europeană
Într-un clasament, care analizează aerul din 386 oraşe europene, cele mai poluate prime zece localităţi urbane sunt din Bulgaria şi Polonia. În această listă, Bucureştiul se situează pe locul 57, fiind capitala cu cel mai poluat aer. De asemenea, locuitorii din Iaşi şi Timişoara se confruntă cu probleme create de aerul viciat.

Euro a pierdut un ban

Cursul monedei unice a scăzut ieri de la 4,4422 lei, maximul ultimelor şase şedinţe, la 4,4328 lei, într-o şedinţă liniştită, cu volume de tranzacţionare reduse.

Ministerul Culturii e „total absent” din viața culturală

Muzeul de artă din Cluj-Napoca este într-o stare de degradare accentuată
Fostul consilier în Ministerul Culturii Ileana Crăciun a declarat, miercuri, la Târgu Mureş, că Ministerul Culturii este „total absent” în viaţa muzeelor, care, deşi „gâfâie”, se străduiesc să îşi îmbogăţească patrimoniul şi să îl valorifice.

Italia va ajuta România să adere la Spaţiul Schengen

Italia va ajuta România să adere la Spaţiul Schengen
Italia intenţionează să ajute România în procesul de aderare la Spaţiul Schengen, afirmă ambasadorul României la Roma, Dana Constantinescu, în contextul în care Italia va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în al doilea semestru al anului 2014.

Tot ce trebuie să ştii despre “Black Friday” România 2013

“Black Friday” România
Anul acesta, 29 noiembrie este data la care “vinerea neagră” soseşte din nou în magazinele din România. Ca şi anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi.
Iyeoka a ajuns la Cluj-Napoca

FOTO - Iyeoka la Cluj: Muzica tradiţională românească îmi place foarte mult

Artista americană de origine nigeriană, Iyeoka, care va concerta la Cluj-Napoca în data de 7 noiembrie, pe scena Teatrului Național, a susţinut miercuri o conferinţă de presă, unde a povestit despre concertul pe care îl va susţine la Cluj, despre cum a ajuns să fie cântăreaţă, dar şi despre muzica românească.

Şase JURNALIŞTI turci, condamnaţi la ÎNCHISOATE PE VIAŢĂ. Află de ce!

Un tribunal din Istanbul a condamnat şase jurnalişti turci la închisoare pe viaţă
Un tribunal din Istanbul a condamnat, în noaptea de luni spre marţi, şase jurnalişti turci la închisoare pe viaţă pentru apartenenţă la un mic partid marxist considerat terorist şi interzis în Turcia, a anunţat o organizaţie neguvernamentală de apărare a presei.
Peste 200 de jandarmi, mobilizaţi pentru meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Fiorentina

Peste 200 de jandarmi, mobilizaţi pentru meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Fiorentina

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată a Stadionului Cluj Arena.Mâine, 07 noiembrie a.c., începând cu ora 20.00, pe Stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele „C.S. Pandurii Târgu Jiu” şi „A.F.C. Fiorentina”, din cadrul UEFA Europa League.
Florin Piersic, implicat într-un scandal monstru!

Florin Piersic, implicat într-un scandal monstru!

CREDIDAM, o asociaţie non-profit care reprezintă interesele unor artişti de top din România, este acuzată de ANAF că a dedus TVA pentru achiziţionarea de rochii de noapte, pampers sau sticle de horincă.

Boc nu vrea ca Primăria să-i vândă lui Walter acţiunile U Cluj

Florian Walter
Omul de afaceri Florian Walter a cerut ca Primăria să îi vândă acţiunile U Cluj pe care le deţine astfel încât să poată acorda finanţare pentru club. Primarul Emil Boc a declarat că legea nu i-ar permite să finanţeze un club la care Primăria nu este acţionar.

FOTO - Sală arhiplină, la deschiderea primei ediţii a FISC

Sală arhiplină, la  deschiderea primei ediţii a FISC
Cluj-Napoca este un oraş al umorului şi asta o demonstrează faptul că sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor a fost plină până la refuz, o parte dintre spectatori stând şi pe scări, la deschiderea primei ediţii a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC), care a avut loc marţi seara.

Ardelenii, printre cei mai „slabi” şpăguitori din ţară. Clujenii fac excepție

Potrivit socilogilor există diferențe regionale și de mediu de rezidență în ceea ce privește mita și există tendința de a considera că acest fenomen se petrece mai rar în Ardeal, Banat ori Bucovina ori în zona rurală. Teoriile par a fi confirmate, cel puţin parţial, şi de datele înregistrate de piatadespaga.ro.

Firmele de salubritate promit deszăpezire ca la carte

Firmele de salubritate promit deszăpezire ca la carte
Cele două firme de salubritate Brantner Veres și Rosal au prezentat în această dimineață utilajele pentru deszăpezire. 668 de străzi sunt cuprinse în programul de deszăpezire, cu 11 mai multe decât anul trecut.

Cum au ajuns mistreții în Mănăștur?

Cum au ajuns mistreții în Mănăștur?
Primarul Emil Boc a declarat astăzi că porcii mistreți care au fost văzuți ieri prin Parcul Rozelor din Mănăștur şi în zona Calvaria au venit din comuna Ciurila.

Un taxi cu cinci copii a intrat într-un tramvai

Un taxi cu cinci copii a intrat într-un tramvai
Cinci copii au fost răniţi uşor după ce şoferul taxiului în care se aflau nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un tramvai.

Apple a divulgat o primă listă cu cereri de date pe care le-a primit

Apple a divulgat o primă listă cu cereri de date pe care le-a primit
Gigantul american în domeniul informaticii Apple a difuzat marţi prima listă privind cereri de date din partea unor guverne, exprimându-şi totodată protestul faţă de o ordonanţă care limitează elementele pe care le poate divulga în privinţa cererilor autorităţilor americane.